OBOS har økt boligsalget

OBOS har økt boligsalget

Per tredje kvartal har OBOS solgt 2 862 boliger, som er 756 flere enn på samme tid i fjor. Salgsverdien utgjør 9,04 milliarder kroner. Det er 52 prosent mer enn per september 2014.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Salgstallene omfatter OBOS og Block Watne i Norge og BWG Homes og Kärnhem i Sverige.

Bruttosalget i Norge utgjorde 1 721 boliger (netto 1 388 boliger), mens bruttosalget i Sverige utgjorde 1 141 boliger (netto 1 141 boliger).

I Norge har OBOS solgt boliger til en verdi av 6,69 milliarder kroner, mens verdien av boligsalget i Sverige utgjorde 2,35 milliarder norske kroner.

Vi har lykkes spesielt godt i den strategiske satsingen

– Vi har lykkes spesielt godt i den strategiske satsingen i og rundt de største byene i Norge, der vi også har flest medlemmer. OBOS Nye Hjem og OBOS Fornebulandet som har sin primærvirksomhet her, har til sammen solgt 1194 boliger til nå i 2015 mot 651 boliger på samme tid i 2014, uttaler konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.

Han tror det gode salget vil fortsette:

– Salget av nye boliger har vært svært høyt i hele år både i Norge og Sverige. Rentenedgang og generelt høy sysselsetting gjør at vi tror det gode salget vil fortsette, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj.

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

EIENDOM/ 3. august 2018

Profier kjøper boligprosjekt av Det Norske Veritas

Det Norske Veritas Eiendom AS har i nærmere 15 år jobbet med reguleringen av et leilighetsprosjekt på sin eiendom på Høvik med en fantastisk beliggenhet rett på oversiden av Veritas-senteret. Nå er prosjektet solgt til boligutvikleren Profier. Kjøpet omfatter omtrent 10 mål som kan utvikles til ca. 55 leiligheter. Med kjøpet følger flere påstående vernede eiendommer fra Høvik Verk perioden, blant annet en 8 mannsbolig, to sveitservillaer og en tidligere turnhall. Les hele saken

Til toppen