OBOS har økt boligsalget

OBOS har økt boligsalget

Per tredje kvartal har OBOS solgt 2 862 boliger, som er 756 flere enn på samme tid i fjor. Salgsverdien utgjør 9,04 milliarder kroner. Det er 52 prosent mer enn per september 2014.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Salgstallene omfatter OBOS og Block Watne i Norge og BWG Homes og Kärnhem i Sverige.

Bruttosalget i Norge utgjorde 1 721 boliger (netto 1 388 boliger), mens bruttosalget i Sverige utgjorde 1 141 boliger (netto 1 141 boliger).

I Norge har OBOS solgt boliger til en verdi av 6,69 milliarder kroner, mens verdien av boligsalget i Sverige utgjorde 2,35 milliarder norske kroner.

Vi har lykkes spesielt godt i den strategiske satsingen

– Vi har lykkes spesielt godt i den strategiske satsingen i og rundt de største byene i Norge, der vi også har flest medlemmer. OBOS Nye Hjem og OBOS Fornebulandet som har sin primærvirksomhet her, har til sammen solgt 1194 boliger til nå i 2015 mot 651 boliger på samme tid i 2014, uttaler konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.

Han tror det gode salget vil fortsette:

– Salget av nye boliger har vært svært høyt i hele år både i Norge og Sverige. Rentenedgang og generelt høy sysselsetting gjør at vi tror det gode salget vil fortsette, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen