Nytt byggeoppdrag til AF Gruppen på Lillo Gård

Nytt byggeoppdrag til AF Gruppen på Lillo Gård

AF Gruppen har inngått avtale med Lillo Gård KS om bygging av Lillo Gård felt A0 (Lunden) i Nydalen i Oslo.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Lillo Gård KS eies av OBOS, Aspelin Ramm, Trond Mohn, AF Gruppen mfl. Felt A0 består av 241 leiligheter fordelt på 7 blokker, inklusiv 1 underetasje med garasjeanlegg, tekniske rom og boder. I tillegg kommer ca. 1 000 m2 barnehage, tilhørende utomhusarbeider og infrastruktur.

B13lir beliggende sentralt i et område som blomstrer

Prosjektering har startet og forventet oppstart av grunnarbeider er oktober 2017. Planlagt ferdigstillelse for hele prosjektet er 3. kvartal 2020. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting. Prosjektet blir utført som en totalentreprise med en total verdi på ca. 600 millioner kroner eksklusive mva.

Lillo Gård består av totalt 420 leiligheter, et bydelstorg og en nyrestaurert gård. Lillo Gård og flere av bygningene omkring er vernet, og de nye boligene blir beliggende sentralt i et område som blomstrer for fullt. AF Gruppen har tidligere bygget Lillohagen 1 og 2 i umiddelbar nærhet til Lillo Gård, og er i gang med å bygge 178 leiligheter på Lillo Gård felt B1 og B2.

- Vi setter pris på tilliten solide samarbeidspartnere viser oss gjennom tildelingen av denne kontrakten og vi ser frem til å fortsatt bidra i utbyggingen av et nytt og flott boligområde, sier konsernsjef i AF Gruppen, Morten Grongstad.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen