Nye Kringsjå studentboliger

Nye Kringsjå studentboliger

Torsdag 30. mars var det byggeplassbefaring til massivtreprosjektet på Kringsjå Studentby.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) planlegger inntil 3000 nye studentboliger i Oslo innen 2020, og første byggetrinn for rundt 350 studentboliger er under bygging.

På befaringen var det mulig å se det første bygget i full høyde, se løsninger for massivtrebyggeri, høre om ambisiøse energiløsninger og komme inn i en visningsleilighet.

En urban frilufts-studentby

Visjonen for prosjektet er at Kringsjå skal være en urban frilufts-studentby, med grøntdrag som henger sammen med omliggende naturområder. Å bygge i massivtre passer inn i visjonen og er samtidig en klimavennlig løsning.

Kringsjå studentby ligger nær Marka, men også rett ved Kringsjå T-banestasjon. Fortettingen skal gi god adkomst til T-banen og nye gang- og sykkelforbindelser som vil knytte ny og eksisterende bebyggelse bedre sammen.

På byggeplassbefaringen vil byggherre, entreprenør, arkitekt og rådgiver vise rundt og svare på spørsmål.

FutureBuilt oppfordret alle deltagere til å reise kollektivt, sykle eller gå. Kringsjå Studentby ligger rett ved Kringsjå T-banestasjon.

BOLIGMARKED/20. august 2018

Solid resultat tross redusert boligsalg

Resultat før skatt for OBOS-konsernet endte på 1 643 millioner kroner for første halvår, noe som er en økning på 288 millioner kroner fra i fjor. God drift i alle forretningsområder og flere ferdigstilte boliger bidrar til resultatveksten. I tillegg har det vært en god utvikling i verdien av konsernets investeringseiendommer. Les hele saken

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

Til toppen