Nye Kringsjå studentboliger

Nye Kringsjå studentboliger

Torsdag 30. mars var det byggeplassbefaring til massivtreprosjektet på Kringsjå Studentby.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) planlegger inntil 3000 nye studentboliger i Oslo innen 2020, og første byggetrinn for rundt 350 studentboliger er under bygging.

På befaringen var det mulig å se det første bygget i full høyde, se løsninger for massivtrebyggeri, høre om ambisiøse energiløsninger og komme inn i en visningsleilighet.

En urban frilufts-studentby

Visjonen for prosjektet er at Kringsjå skal være en urban frilufts-studentby, med grøntdrag som henger sammen med omliggende naturområder. Å bygge i massivtre passer inn i visjonen og er samtidig en klimavennlig løsning.

Kringsjå studentby ligger nær Marka, men også rett ved Kringsjå T-banestasjon. Fortettingen skal gi god adkomst til T-banen og nye gang- og sykkelforbindelser som vil knytte ny og eksisterende bebyggelse bedre sammen.

På byggeplassbefaringen vil byggherre, entreprenør, arkitekt og rådgiver vise rundt og svare på spørsmål.

FutureBuilt oppfordret alle deltagere til å reise kollektivt, sykle eller gå. Kringsjå Studentby ligger rett ved Kringsjå T-banestasjon.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen