Nye idrettsbygg på Årvoll

Nye idrettsbygg på Årvoll

Undervisningsbygg har signert kontrakt med HENT om nybygg og rehabilitering for 126 millioner kroner.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

På Årvoll skole nederst i Groruddalen skal det de neste årene foregå en betydelig oppgradering av idrettsbygg. Skolen vil få en helt ny flerbrukshall på ca. 2.500 m² i bruttoareal. I tillegg skal skolens gamle gymbygg fra 1963 rehabiliteres, og bli Årvoll Idrettslags klubbhus. Det skal også bygges en ny driftsgarasje på området, og utendørsarealene skal utbedres. Undervisningsbygg har inngått avtale med HENT om å utføre disse arbeidene.

Nye, moderne anlegg for elevene og idrettsmiljøet

Byggingen av flerbrukshallen starter i august, med planlagt ferdigstillelse i desember 2018. Rehabiliteringen av gymbygget settes i gang i januar 2019, og skal stå ferdig i desember samme år.

- Vi ser fram til å komme i gang med å bygge nye, moderne anlegg for elevene og idrettsmiljøet på Årvoll, sier prosjektleder i Undervisningsbygg, Anders Løkke.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen