Et nytt kontorbygg vil føres opp på HasleLinje når Karvesvingen 5 AS (Höegh Eiendom og AF Eiendom) inngår totalentreprisekontrakt med AF Bygg Oslo.
Et nytt kontorbygg vil føres opp på HasleLinje når Karvesvingen 5 AS (Höegh Eiendom og AF Eiendom) inngår totalentreprisekontrakt med AF Bygg Oslo. (Illustrasjon: LOF Arkitekter)

Ny totalentreprisekontrakt signeres på HasleLinje

Et nytt kontorbygg vil føres opp på HasleLinje når Karvesvingen 5 AS (Höegh Eiendom og AF Eiendom) inngår totalentreprisekontrakt med AF Bygg Oslo. Dette er det femte kontorbygget som føres opp av AF Bygg Oslo på HasleLinje.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

– Det nye kontorbygget skal bli et smartbygg og vil tilrettelegge for gode arbeidsformer for leietakerne i bygget. Vi ønsker å ta i bruk kognitiv data-analyse for blant annet å lære bygget og driften av dette hvordan brukerne ønsker å bruke bygget. De tekniske anleggene i bygget tar i stor grad bruk PoE-kabling og enheter for å få til dette. Mens brukergrensesnittet vil befinne seg i en applikasjon til smarttelefonen. Bygget skal oppleves som effektivt og intuitivt for brukerne, sier prosjektleder i Höegh Eiendom Erik Ryttervoll Kvamshagen.

Avtalen med AF Bygg Oslo omfatter et bygg på ca 18 300 kvm, bestående av elleve etasjer over bakkenivå, hvor de tre øverste etasjene har terrasser med panoramautsikt. Bygget skal være innflyttingsklart allerede i januar 2020. LOF Arkitekter har tegnet bygget.

Leieavtale med ATEA

HasleLinje har skrevet en leieavtale med ATEA, som flytter sitt hovedkontor til Hasle for å danne Norges sterkeste tech-hub. ATEA vil leie om lag 9 000 kvm i det nye bygget.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen