Ny styreleder i Eiendom Norge

Ny styreleder i Eiendom Norge

Etter fem år som styremedlem og nestleder tar Meier nå fatt på ledervervet.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Meier er administrerende direktør i Privatmegleren og har vært det siden 2012. Hun har vært nestleder i styret i Eiendom Norge siden 2016.

Halvorsen sluttet som administrerende direktør

Rokkeringen kommer etter at tidligere styreleder Terje Halvorsen sluttet som administrerende direktør i DNB Eiendom i juli.

[img id="1"]

- Jeg vil takke Terje Halvorsen for en solid og god jobb som styreleder i Eiendom Norge. Som nestleder har jeg vært løpende orientert om pågående prosesser i foreningen, og ser frem til å delta i arbeidet som styreleder i tiden fremover, sier styreleder Grethe W. Meier.

Konstituert direktør i DNB Eiendom, Terje Buraas, går inn i styret i Eiendom Norge som styremedlem.

Buraas har tidligere sittet i styret i Eiendom Norge (da det het Eiendomsmeglerforetakenes forening (Eff)) i perioden 2009-2013, derav tre år som styreleder.

BOLIGMARKED/20. august 2018

Solid resultat tross redusert boligsalg

Resultat før skatt for OBOS-konsernet endte på 1 643 millioner kroner for første halvår, noe som er en økning på 288 millioner kroner fra i fjor. God drift i alle forretningsområder og flere ferdigstilte boliger bidrar til resultatveksten. I tillegg har det vært en god utvikling i verdien av konsernets investeringseiendommer. Les hele saken

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

Til toppen