Ny styreleder i Eiendom Norge

Ny styreleder i Eiendom Norge

Etter fem år som styremedlem og nestleder tar Meier nå fatt på ledervervet.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Meier er administrerende direktør i Privatmegleren og har vært det siden 2012. Hun har vært nestleder i styret i Eiendom Norge siden 2016.

Halvorsen sluttet som administrerende direktør

Rokkeringen kommer etter at tidligere styreleder Terje Halvorsen sluttet som administrerende direktør i DNB Eiendom i juli.

[img id="1"]

- Jeg vil takke Terje Halvorsen for en solid og god jobb som styreleder i Eiendom Norge. Som nestleder har jeg vært løpende orientert om pågående prosesser i foreningen, og ser frem til å delta i arbeidet som styreleder i tiden fremover, sier styreleder Grethe W. Meier.

Konstituert direktør i DNB Eiendom, Terje Buraas, går inn i styret i Eiendom Norge som styremedlem.

Buraas har tidligere sittet i styret i Eiendom Norge (da det het Eiendomsmeglerforetakenes forening (Eff)) i perioden 2009-2013, derav tre år som styreleder.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen