Equipnor´s nye hovedkontor blir et BREEAM Very Good bygg - skreddersydd for deres kontor og produksjonsbehov.
Equipnor´s nye hovedkontor blir et BREEAM Very Good bygg - skreddersydd for deres kontor og produksjonsbehov. (Illustrasjon: Höegh Eiendom)

Ny hovedkontor: blir et BREEAM Very Good bygg

Ski Næringspark AS / Höegh Eiendom AS har inngått en avtale med Asker Entreprenør AS om bygging av nytt miljøvennlig bygg, som skal fungere som hovedkontor, produksjon og lager for Equipnor.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Ski Næringspark har skrevet en leieavtale med NFM Group / Equipnor, et selskap som ble stiftet i Ski i 1996 og som nå er representert med 11 avdelingskontorer rundt om i Europa med over 500 ansatte.

Totalt investerer Ski Næringspark AS / Höegh Eiendom AS 75,4 millioner kroner i prosjektet.

Equipnor´s nye hovedkontor blir et BREEAM Very Good bygg - skreddersydd for deres kontor og produksjonsbehov. Bygget blir på totalt 3 463 kvm, over to etasjer.

– Asker Entreprenør AS har vist en helhetlig forståelse for det bygget vi ønsker å tilby vår leietaker. De har bred erfaring med kontor og forretning av denne type. Derfor mener vi at Equipnor er i de beste hender, og at vi har funnet en god samarbeidspartner, sier prosjektleder Stig Nilsson i Höegh Eiendom.

Arbeidene vil starte omgående så snart tillatelse foreligger fra Ski Kommune, og skal etter planen ferdigstilles sommer 2019.

Eirik Thrygg (t.v.), administrerende direktør i Höegh Eiendom, Bjørn Sikkeland, regionleder i Asker Entreprenør AS og Stig Nilsson, prosjektleder i Höegh Eiendom. Foto: Höegh Eiendom

Asker Entreprenør AS har sitt utspring i Asker, med tilhørende regionskontor i Moss som skal står for denne utbyggingen. Selskapet har hele Østlandsregionen som sitt nedslagsfelt.

– Vi er veldig takknemlige for å bli tildelt denne avtalen med Ski Næringspark AS / Höegh Eiendom AS, og gleder oss til å få være med å etablere det nye kontor- og produksjonsbygget for Equipnor.

Avtalen har en verdi på 65 millioner kroner.

Asker Entreprenør AS har sitt avdelingskontor i Moss og er på vei til å bli godt etablert i området. Equipnor sine kontorer blir et flott utstillingsvindu der vi får muligheten til å vise bredden i vår kompetanse, sier Bjørn Sikkeland i Asker Entreprenør AS.

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

EIENDOM/ 3. august 2018

Profier kjøper boligprosjekt av Det Norske Veritas

Det Norske Veritas Eiendom AS har i nærmere 15 år jobbet med reguleringen av et leilighetsprosjekt på sin eiendom på Høvik med en fantastisk beliggenhet rett på oversiden av Veritas-senteret. Nå er prosjektet solgt til boligutvikleren Profier. Kjøpet omfatter omtrent 10 mål som kan utvikles til ca. 55 leiligheter. Med kjøpet følger flere påstående vernede eiendommer fra Høvik Verk perioden, blant annet en 8 mannsbolig, to sveitservillaer og en tidligere turnhall. Les hele saken

Til toppen