Equipnor´s nye hovedkontor blir et BREEAM Very Good bygg - skreddersydd for deres kontor og produksjonsbehov.
Equipnor´s nye hovedkontor blir et BREEAM Very Good bygg - skreddersydd for deres kontor og produksjonsbehov. (Illustrasjon: Höegh Eiendom)

Ny hovedkontor: blir et BREEAM Very Good bygg

Ski Næringspark AS / Höegh Eiendom AS har inngått en avtale med Asker Entreprenør AS om bygging av nytt miljøvennlig bygg, som skal fungere som hovedkontor, produksjon og lager for Equipnor.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Ski Næringspark har skrevet en leieavtale med NFM Group / Equipnor, et selskap som ble stiftet i Ski i 1996 og som nå er representert med 11 avdelingskontorer rundt om i Europa med over 500 ansatte.

Totalt investerer Ski Næringspark AS / Höegh Eiendom AS 75,4 millioner kroner i prosjektet.

Equipnor´s nye hovedkontor blir et BREEAM Very Good bygg - skreddersydd for deres kontor og produksjonsbehov. Bygget blir på totalt 3 463 kvm, over to etasjer.

– Asker Entreprenør AS har vist en helhetlig forståelse for det bygget vi ønsker å tilby vår leietaker. De har bred erfaring med kontor og forretning av denne type. Derfor mener vi at Equipnor er i de beste hender, og at vi har funnet en god samarbeidspartner, sier prosjektleder Stig Nilsson i Höegh Eiendom.

Arbeidene vil starte omgående så snart tillatelse foreligger fra Ski Kommune, og skal etter planen ferdigstilles sommer 2019.

Eirik Thrygg (t.v.), administrerende direktør i Höegh Eiendom, Bjørn Sikkeland, regionleder i Asker Entreprenør AS og Stig Nilsson, prosjektleder i Höegh Eiendom. Foto: Höegh Eiendom

Asker Entreprenør AS har sitt utspring i Asker, med tilhørende regionskontor i Moss som skal står for denne utbyggingen. Selskapet har hele Østlandsregionen som sitt nedslagsfelt.

– Vi er veldig takknemlige for å bli tildelt denne avtalen med Ski Næringspark AS / Höegh Eiendom AS, og gleder oss til å få være med å etablere det nye kontor- og produksjonsbygget for Equipnor.

Avtalen har en verdi på 65 millioner kroner.

Asker Entreprenør AS har sitt avdelingskontor i Moss og er på vei til å bli godt etablert i området. Equipnor sine kontorer blir et flott utstillingsvindu der vi får muligheten til å vise bredden i vår kompetanse, sier Bjørn Sikkeland i Asker Entreprenør AS.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen