Ny direktør for LINK Arkitektur Danmark

Ny direktør for LINK Arkitektur Danmark

Kirsten Anker Sørensen er konstituert som ny direktør for Link arkitektur i Danmark. Hennes hovedoppgaver blir først og fremst og forsterke selskapets fotfeste i Danmark og delta i utvikling av ny strategi for selskapet.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Implementerer nye strategier 

Kristen Anker Sørensen blir en del av konsernledergruppen.

- Vi gleder oss til å arbeide sammen med Kirsten Anker Sørensen, hun kjenner bransjen og har erfaring fra strategisk planlegging og implementering av nye strategier. Akkurat det LINK arkitektur trenger, forteller administrerende direktør i LINK Arkitektur, Rolf Maurseth.

- Jeg synes LINK arkitekturs utviklingsperspektiver er meget interessante og jeg ser frem til å være en del av denne prosessen. Det er en spennende utfordring for meg å arbeide på et Nordisk nivå, forteller den nybakte direktøren, Kristen Anker Sørensen.

Etter flere år som direktør på Danmarkskontoret ønsker tidligere direktør Marius Lorentzen nå å fokusere mer på prosjektutvikling. Sammen med sine medarbeidere har han jobbet målrettet for å bygge opp LINK arkitekturs danske kontor, ved å sette fokus på god arkitektur.

Kontoret har vunnet og bygget mange prosjekter i Øresundregionen noe som har vært en vesentlig årsak til at LINK har vokst til 25 medarbeidere i Øresundregionen.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen