Ny administrerende direktør i Entra

Ny administrerende direktør i Entra

Etter en enstemming beslutting av styret i Entra, gikk stillingen som administrerende direktør i firmaet til Arve Regland.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Valgte internt

Styret i Entra gjennomførte en grundig rekrutteringsprosess og vurderte både interne og eksterne kandidater. Til slutt falt valget på CFO Arve Regland.

- Vi er svært godt fornøyd med at Arve Regland har takket ja til stillingen, forteller styreleder Siri Hatlen i en pressemelding.

Arve Regland har siden januar 2014 vært CFO i Entra og hadde en sentral rolle under forberedelser og gjennomføring av børsnoteringen av Entra i oktober 2014. Han har beholdt ansvaret som CFO mens han samtidig har fungert i stillingen som administrerende direktør. Nå vil Entra starte prosessen for rekruttering av ny CFO.

Arve Regeland sier han er spent på sin nye rolle i et av landets største eiendomsselskap.

- Entra har flere attraktive eiendommer og nye spennende prosjekter i landets største byer. Jeg gleder meg til å bidra til den videre utviklingen av selskapet, sammen med alle mine gode kollegaer, forteller han.

 

 

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen