Ny administrerende direktør i Entra

Ny administrerende direktør i Entra

Etter en enstemming beslutting av styret i Entra, gikk stillingen som administrerende direktør i firmaet til Arve Regland.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Valgte internt

Styret i Entra gjennomførte en grundig rekrutteringsprosess og vurderte både interne og eksterne kandidater. Til slutt falt valget på CFO Arve Regland.

- Vi er svært godt fornøyd med at Arve Regland har takket ja til stillingen, forteller styreleder Siri Hatlen i en pressemelding.

Arve Regland har siden januar 2014 vært CFO i Entra og hadde en sentral rolle under forberedelser og gjennomføring av børsnoteringen av Entra i oktober 2014. Han har beholdt ansvaret som CFO mens han samtidig har fungert i stillingen som administrerende direktør. Nå vil Entra starte prosessen for rekruttering av ny CFO.

Arve Regeland sier han er spent på sin nye rolle i et av landets største eiendomsselskap.

- Entra har flere attraktive eiendommer og nye spennende prosjekter i landets største byer. Jeg gleder meg til å bidra til den videre utviklingen av selskapet, sammen med alle mine gode kollegaer, forteller han.

 

 

EIENDOMSFORVALTNING/15. juni 2018

Nødvendig taktskifte for eiendomsforvaltningen

Eiendomsnæringen representerer store verdier, og en rekke investorer har hatt en eventyrlig reise gjennom løpende avkastninger og verdijusteringer. Forvaltning av eiendommer har imidlertid fremstått uten strategiske visjoner, med fokus på daglig og teknisk drift. Denne tiden er nå over. Les hele saken

Til toppen