Norwegian Property - ny leieavtale i Stavanger

Norwegian Property - ny leieavtale i Stavanger

Norwegian Property er i ferd med å inngå leieavtale med et datterselskap av Base Property om utleie av eiendommen Forusbeen 35 i Stavanger.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

[factbox id="1"]

Eiendommen leies ut «as is», og i første omgang vil leieavtalen vare ett år med opsjon på forlengelse. Det planlegges at eiendommen kan tas i bruk i løpet av november i år. Base Property har inngått drifts- og leieavtale med UDI Regionkontor Vest om midlertidig akuttinnkvartering for asylsøkere.

Forusbeen har stått ledig siden tidligere leietaker Telenor flyttet ut av eiendommen tidligere i år. Bygget ble oppført i 1986 og 1990, og omfatter totalt ca 21 400 kvadratmeter kontor, innendørs parkering og servicearealer.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen