Norsk CBRE-leder hentes til Sverige og Norden
(Foto: CBRE)

Norsk CBRE-leder hentes til Sverige og Norden

På kort tid har CBRE i Norge bygget opp et suksessfullt tjenestespekter innenfor eiendomsforvaltning, hvor blant annet bruk av teknologi og internasjonal standard har vært fremtredende. Nå skal Glenn Haglund ta modellen ut i Norden.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Ansvarlig direktør for CBRE Asset Services i Norge, Glenn Haglund, har blitt rekruttert som leder for CBREs nordiske forvaltningsplattform. Han ble nylig hentet til CBRE i Norge fra Swedbank og vil nå dele sin tid mellom operativt lederskap av både den norske og svenske forvaltningsvirksomheten, samt å koordinere forvaltningstjenestene på Nordisk nivå.

Økt fleksibilitet, nye forventninger og krav til tjenester

– Å jobbe med eiendomsforvaltning på Nordisk nivå vil både gi synergier og forsterke samarbeidet mellom landene, så vel som å gi mulighet for å dra nytte av de nordiske landenes styrker. Det er en stor anerkjennelse at vår norske arbeidsmåte og tankesett legges merke til og etterspørres i våre naboland, forteller Haglund.

Globale og nordiske kunder stiller store krav til effektiv eiendomsforvaltning

Eiendomsforvaltning blir en kritisk suksessfaktor i tiden fremover for eiendomsbesittere, i takt med at økt bruk av teknologi, kostnadseffektive og fleksible leiemodeller (som f.eks. fleksible arealer, co-working og kortere leiekontrakter) blir stadig mer fremtredende i trendbildet, viser analyser fra CBRE globalt.

Norsk suksessoppskrift

– Glenn har på kort tid tatt tak i det potensialet CBRE sin forvaltningsplattform representerer og tilført senioritet og visjonært lederskap som er unikt for bransjen. Dette er forløsende for våre kunder, og også oss som virksomhet, med tanke på å stå rustet mot nye krav og forventninger fra leietakersiden. Med sin brede norske og internasjonale ledererfaring fra bank og finans, har han evnet å endre innholdet i den tradisjonelle eiendomsforvaltningen til en fremtidsrettet suksessoppskrift, sier John Olof Solberg, administrerende direktør i CBRE Norge. 

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen