Nittedal kommune gikk av med seieren under kommunalteknikkmessen ved Telenor Arena i 2016.
Nittedal kommune gikk av med seieren under kommunalteknikkmessen ved Telenor Arena i 2016. (Foto: NKF)

Norges beste kommune i eiendomsforvaltning

NKF gjennomfører i forbindelse med kåringen for 2019 en kartlegging der de ønsker svar fra alle norske kommuner. Hensikten er å sette fokus på forholdene i norske kommuner og arbeidet fremover, herunder øke bevisstgjøring av god praksis i eiendomsforvaltningen og hvilke gevinster dette gir.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Konkurransen Norges beste kommune i eiendomsforvaltning ble første gang avholdt i 2013 og deretter i 2016 da Nittedal gikk av med seieren.

Gjennomføringen av kåringen vil i første ledd basere seg på en kartlegging av beste praksis. Hvordan er det med "rikets tilstand?" Vi ønsker å sette fokus på hva god praksis i kommunal eiendomsforvaltning er og hvilke gevinster dette gir. Hva kan vi lære av hverandre? Kommunale eiendomsforvaltere fra hele landet inviteres til å delta i kartleggingen som nå starter. Invitasjon til å delta i kartleggingen sendes ut i form av en lenke til skjema utformet som "Sjekkliste for egenvurdering", til deltakere i eiendomsnettverkene i første omgang. NKF ønsker gjerne at én representant besvarer på vegne av sin kommune. Har ingen fra din kommune fått invitasjon ennå, finner dere også lenke til skjemaet her.

Det gjøres oppmerksom på at svarene fra denne Sjekklisten kun er ment for internt bruk, og ikke vil bli offentliggjort uten etter samtykke fra deltakerkommunen. Deltakere som scorer høyt kan påregne å bli kontaktet i forbindelse med kåringen, og bør også være forberedt på å kunne dokumentere sine svar.

Juryen

Kommuner som ønsker å delta i konkurransen i neste ledd er velkommen til dette, og er i de beste hender hos en faglig dyktig jury. Denne juryen består av:

Arbeidstilsynet ved sjefsingeniør, Ivar Fagernes, DiBK ved direktør, Morten Lie, Helsedirektoratet ved lege og spesialist i arbeidsmedisin, Lillian Leknes og KLP Skadeforsikring ved fagsjef, Geir Grønsholt. NKF har prosjektledelse ved dr.ing. Fredrik Horjen og administrativt sekretariat ved rådgiver, Lene Kristin Hollseter. 

NKF benytter anledningen til på forhånd å takke for deltakelsen i kartleggingen. Dette er et viktig bidrag i arbeidet for kunnskapsdeling for et bedre samfunn.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen