Norconsult i Stavanger flytter inn i nye lokaler

Norconsult i Stavanger flytter inn i nye lokaler

22. februar var det offisiell åpning av de nye lokalene til Norconsults Stavangerkontor. Rådgiverselskapet flyttet inn i flunkende nye kontorlokaler i Jåttåflaten 27.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Norconsults Stavangerbaserte medarbeidere og rundt 40 gjester, de fleste av dem kunder og samarbeidspartnere av Norconsult, hadde møtt opp på åpningsarrangementet for å ta de nye kontorene i nærmere øyesyn. De topp moderne lokalene er utstyrt med det siste innen teknologi, og alle de 82 medarbeiderne sitter samlet på ett plan. Dette gir et kontor som er tilrettelagt for økt samhandling og tverrfaglig prosjektarbeid. En fornøyd kontorsjef, Sverre Hansen, ønsket velkommen, og ga deretter ordet til Norconsults konsernsjef Per Kristian Jacobsen.

– Markedet for rådgivningstjenester i Stavangerregionen er preget av et høyt aktivitetsnivå og tøff konkurranse. Som Norges ledende rådgiver, ser vi mange spennende muligheter i Stavanger i årene som kommer. Norconsult tilbyr et tverrfaglig og sterkt tilbud, og har over tid bygget opp solid kompetanse innen en rekke fagfelt. Vi er svært godt rigget for å være med på å bygge et Stavanger for fremtiden, sa Per Kristian Jacobsen.

Papirløse prosjekter på programmet

Marius Jablonskis fra Norconsults hovedkontor i Sandvika presenterte videre prosjektgjennomføring ved hjelp av VDC (Virtual Design and Construction) og BIM (Building Information Modelling). Ved bruk av BIM som prosjektplanleggingsverktøy bruker man ikke papirbaserte tegninger, men planlegger hele prosjektet i en BIM-modell; en digital modell som inneholder all informasjon som trengs for å realisere prosjektet. BIM sikrer kvaliteten på tvers i prosjektet og gir blant annet full innsikt i «hvordan det ferdige prosjektet blir», muliggjør løpende samkjøring av alle fag og kollisjonskontroller, reduserer feil i utførelsen og gir automatisert mengdekontroll, noe som også gir god kostnads- og fremdriftskontroll. Norconsult har et sterkt fokus på VDC og bruker BIM innen alle markedsområder.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen