Nationaltheateret forlenger samarbeidet med OBOS

Nationaltheateret forlenger samarbeidet med OBOS

Nationaltheatret og OBOS har samarbeidet siden høsten 2013. Nå er Norges største teater og Norges største boligforvalter blitt enige om å fortsette sponsorsamarbeidet.

  • FDV
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Avtalen innebærer at OBOS blir en av teatrets hovedsponsorer de tre neste årene, og at OBOS sine 415.000 medlemmer fortsatt får 20 prosent rabatt på alle forestillinger på Nationaltheatret og Nationaltheatret på Torshov.

Ønsker å bidra til en levende by

– Vi er glade for å forlenge samarbeidet med en sponsor som ikke bare gir oss større økonomisk handlingsrom, men som også er en betydelig formidler av kulturopplevelser. Årlig kjøper cirka 30.000 OBOS-medlemmer rabatterte billetter til våre forestillinger, og vi ønsker både gamle og nye kunder velkommen i teatret, sier teatersjef Hanne Tømta.

– OBOS ønsker å bidra til en levende by med et rikt kulturliv der folk trives og ønsker å bo. Gjennom sine sponsorater ønsker OBOS å gi noe tilbake til sine medlemmer. Nationaltheatret gir våre medlemmer, ansatte og kunder unike kulturopplevelser året igjennom, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS.

Nationaltheatrets hovedsponsorer er OBOS og Norgesgruppen. I tillegg til å være hovedsponsor er det mulig å inngå skreddersydde samarbeid om sponsorater i mindre omfang.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen