Cecilie L. Bruusgaard gleder seg til å komme ordentlig i gang med å finne de rette leietakerne og til det hun beskriver som «å lage en by i byen».
Cecilie L. Bruusgaard gleder seg til å komme ordentlig i gang med å finne de rette leietakerne og til det hun beskriver som «å lage en by i byen». (Foto: Redink)

Møter stor aktivitet med ny utleiesjef i Oslo

– Höegh Eiendoms langsiktige satsning appellerer til hvordan jeg selv liker å jobbe, og jeg håper å bidra med å tenke konseptuelt og helhetlig rundt dette området, sier Cecilie L. Bruusgaard.

  • Utleie
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Hun kommer fra en tilsvarende stilling i kjøpesentergiganten Citycon, tidligere Sektor, og har tidligere også jobbet i Amfi.

– Jeg tar med meg tankegangen og erfaringene med stedsutvikling knyttet til kjøpesenter og synes det er spennende å utvide arbeidsfeltet til etter hvert også å gjelde kontorbygg.

Reforhandling og ny utleie

Utleiesjefen hadde første arbeidsdag 6. august, og handelshuset som etableres i Vinmonopolets gamle tapperi er et av fokusområdene den første tiden.

– I samarbeid med Profier skal vi finne de leietakerne som sammen bidrar til å skape gode møteplasser, som skaper trivsel og dekker folks behov i hverdagen, enten man bor her, jobber her eller går på skole her - eller tar turen hit på fritiden. Dette er et bygg med en unik historie – noe vi ønsker å ha med oss videre.

Utvikler bærekraftige bymiljøer

Etterspørselen etter attraktive bo – og arbeidssteder er stor. Höegh Eiendom har de senere årene spesialisert seg på å transformere gamle industriområder i Oslo, Ski og Moss til urbane og levende områder hvor folk og bedrifter kan trives. Ansettelsen av en ny utleiesjef er et uttrykk for stor aktivitet og for at HasleLinje er et viktig satsningsområde:

– Cecilie L. Bruusgaard har lang fartstid i eiendomsbransjen og kan vise til svært gode resultater. I Höegh Eiendom er vi opptatt av å utvikle attraktive og bærekraftige bymiljøer for de som skal bo og arbeide der i dag, samt for kommende generasjoner. Vi er glad for å få med oss en dyktig utleiesjef som deler dette tankegodset, sier Cato D. Lauritzen, Direktør forretningsområde Oslo.

Lager en by i byen

Cecilie L. Bruusgaard gleder seg til å komme ordentlig i gang med å finne de rette leietakerne og til det hun beskriver som «å lage en by i byen».

– Målet nå er å finne attraktive leietakere som passer godt inn i området og sammen med de som allerede er på plass. På lang sikt gleder jeg meg til å se det yrende livet som kommer til å bli her!

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen