Lørdag vinner noen hus og garasje verdt 1,3 millioner

Lørdag vinner noen hus og garasje verdt 1,3 millioner

Lørdag 28. november samles 38 spente finalister i Oslo Militære Samfund. De har en ting felles – de håper å vinne årets premie i boligmessekonkurransen "Jakten på boligdrømmen". Premien de kjemper om er både hus og dobbelgarasje fra Hedalm Anebyhus verdt 1,3 millioner kroner.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Alle finalistene har deltatt på en av årets 19 Boligmesser i regi av Compass Fairs AS, og de kommer fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

- Vi har med to finalister fra hver Boligmesse, hvor en ble trukket ut digitalt, og en vant et Ballongslipp på messen, sier administrerende direktør i Compass Fairs AS, Stewart Laursen Stjernholm.

Lenge å vente for noen

Delfinalistene har ventet i alt fra 9 måneder til 5 dager. De første finalistene ble trukket ut på årets første boligmesse i Bergen i februar, og de siste finalistene ble avklart på Boligmessen i Mosjøen i helgen.

- Dette blir en skikkelig landsfinale med representanter fra alle regionene i Norge, forklarer Stjernholm. På Oslo Militære Samfund møtes folk fra Tromsø, Harstad og Mosjøen i nord, Trondheim og Steinkjer i Midt-Norge, Stavanger, Kristiansund, Haugesund, Bergen, Sotra og Ålesund i vest, Oslo/Bærum, Hellerudsletta, Skien, Drammen, Sandefjord og Fredrikstad i øst og Kristiansand og Arendal i sør.

Sinnasnekker’n er konferansier

Sinnasnekker’n Otto Robsahm leder den spennende finalen. Han har underholdt på alle årets Boligmesser med foredrag og konkurranser.

- Otto er en populær mann i Norge, og bidrar til å trekke folk i alle aldre til Boligmessene våre, sier Stjernholm.

Hedalm Anebyhus gir så det svir

Husleverandøren Hedalm Anebyhus har bidratt med huset «Solstad», og de igjen er sponset av Igland Garasjen med en dobbelgarasje.

Salgssjef Tore Reite Larsen er fornøyd med årets Boligmesser.

- Dette året har vært en opptur for oss, med enda bedre besøkstall på Boligmessen, sier Reite Larsen. Nå gleder han seg til finalen, selv om premien er veldig kostbar. - Det føles jo aldri bra å gi bort så mye, spesielt for en sunnmøring, ler han. - Spøk til side, dette er en flott anledning for oss i Hedalm Anebyhus til å bli bedre kjent i markedet, og det gir oss noe tilbake. Det er jo en god følelse, og vi gleder oss på vegne av den heldige vinneren.

BOLIGMARKED/20. august 2018

Solid resultat tross redusert boligsalg

Resultat før skatt for OBOS-konsernet endte på 1 643 millioner kroner for første halvår, noe som er en økning på 288 millioner kroner fra i fjor. God drift i alle forretningsområder og flere ferdigstilte boliger bidrar til resultatveksten. I tillegg har det vært en god utvikling i verdien av konsernets investeringseiendommer. Les hele saken

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

Til toppen