LINK arkitektur utformet utstillingen til Fora Form

LINK arkitektur utformet utstillingen til Fora Form

Fora Form, er en av Skandinavias ledende leverandører av stoler, sittegrupper og bord til kontraktsmarkedet. De tilbyr unike møbler med skandinavisk design til møteplasser for profilering og verdiskapning. LINK arkitektur har utformet utstillingen til Fora Form i forbindelse med Stockholm Furniture & Light Fair 2017 som pågikk 7-11. februar.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Den årlige møbelmessen Stockholm Furniture & Light Fair er den viktigste messen for skandinavisk møbeldesign, og en viktig arena for å presentere Fora Form sine møbler. Under Stockholm Furniture & Light Fair er hallene blitt fylt til bristegrensen med de seneste innovasjonene innen innredning og belysning for både hjem og offentlig miljøer. Nye produkter og materialer, ny kunnskap, nye trender, miljøer og tekniske løsninger blir utstilt i montre på en inspirerende og informativ måte år etter år.

«Sofistikert» og «elegant»

Oppdragsgiver Fora Form sine ønsker for utstillingen var at den skulle fremstå som sofistikert, elegant og luftig. Muligheten til å sirkulere rundt i utstillingen sammen med grupper av besøkende var viktig, og barområdet måtte ha de nødvendige funksjonene for servering og oppbevaring av salgsmateriell. Hele utstillingen skulle kunne demonteres på en dag, med materialer som ikke var for eksklusive, ettersom mesteparten blir kastet etter demontering.

LINK arkitektur sitt konsept gikk ut på å lage «rom i rommet» der møblene kunne stilles ut, samtidig som dette ga mulighet for å sirkulere rundt utstillingen. Rektangulære former som «vokser» ut av bakveggen danner barområdet og gir mulighet for å lage «huler og nisjer» der møblene kan stilles ut.

Rommene LINK arkitektur ønsket å lage i utstillingen består av tråder som danner halve kjegleformer, som danner «lysspotter» på møbelgruppene.

Med kjenneordene «sofistikert» og «elegant» valgte LINK arkitektur en fargesetting med varme, støvete farger i kombinasjon med gull og messing. Som kontrast til dette bringer LINK arkitektur inn sort og blått.

Til toppen