Leverer rørkontrakten til Britannia hotel

Leverer rørkontrakten til Britannia hotel

Hent valgte Oras som sin leverandør til den prestisjefylte rehabiliteringen av Britannia Hotel som er Trondheims mest ærverdige og klassiske hotell, sentralt plassert midt i Trondheim sentrum.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Oras AS, Distrikt Trøndelag er stolt over å kunne meddele å ha signert kontrakt med Hent AS på rørentreprisen på Britannia Hotel i Trondheim.

Høy kvalitetskrav

- Vi er svært godt fornøyd med å få være en del av et av de største rehabiliteringsprosjektene i Trondheim på mange år. Vi er nå i planleggingsfasen mens bygget rives, men ser frem til å komme skikkelig i gang med produksjonen i løpet av høsten. Vi skal starte med å legge om mye av bunnledningene i kjeller i forbindelse med nytt kjøkken til restauranten Jonatan og nye toalettsoner, så det er mange kvadratmeter med betonggulv som skal skjæres opp og fjernes. Vi skal i tillegg levere sanitær, varme/kjøling og sprinkleranlegg til det ærverdige hotellet. Eier og Byggherre har lagt listen for kvalitet meget høyt så da er det ekstra smigrende at hovedentreprenøren Hent har valgt oss, avslutter prosjektleder Håvard Asla hos Oras. Oras er i dag et datterselskap av Bravida Norge AS.

- Vi valgte Oras på denne entreprisen fordi Oras hadde forstått og tatt innover seg prosjektets høye kvalitetskrav. Etter flere avklarende runder framsto Oras’ tilbud som komplett, sier Tore Kvalen som er prosjektleder hos HENT.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen