Leverer rørkontrakten til Britannia hotel

Leverer rørkontrakten til Britannia hotel

Hent valgte Oras som sin leverandør til den prestisjefylte rehabiliteringen av Britannia Hotel som er Trondheims mest ærverdige og klassiske hotell, sentralt plassert midt i Trondheim sentrum.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Oras AS, Distrikt Trøndelag er stolt over å kunne meddele å ha signert kontrakt med Hent AS på rørentreprisen på Britannia Hotel i Trondheim.

Høy kvalitetskrav

- Vi er svært godt fornøyd med å få være en del av et av de største rehabiliteringsprosjektene i Trondheim på mange år. Vi er nå i planleggingsfasen mens bygget rives, men ser frem til å komme skikkelig i gang med produksjonen i løpet av høsten. Vi skal starte med å legge om mye av bunnledningene i kjeller i forbindelse med nytt kjøkken til restauranten Jonatan og nye toalettsoner, så det er mange kvadratmeter med betonggulv som skal skjæres opp og fjernes. Vi skal i tillegg levere sanitær, varme/kjøling og sprinkleranlegg til det ærverdige hotellet. Eier og Byggherre har lagt listen for kvalitet meget høyt så da er det ekstra smigrende at hovedentreprenøren Hent har valgt oss, avslutter prosjektleder Håvard Asla hos Oras. Oras er i dag et datterselskap av Bravida Norge AS.

- Vi valgte Oras på denne entreprisen fordi Oras hadde forstått og tatt innover seg prosjektets høye kvalitetskrav. Etter flere avklarende runder framsto Oras’ tilbud som komplett, sier Tore Kvalen som er prosjektleder hos HENT.

BOLIGMARKED/12. juli 2018

Stigende boligpriser og høy aktivitet

Etter et svakt 2017 har boligmarkedet igjen tatt fart og vist en sterk utvikling gjennom første halvår 2018. Prisene har vært stigende - mest der de falt mest i fjor, og omsetningen har vært rekordhøy mange steder i landet. Vi tror at det aktive markedet vil vedvare i andre halvår, sier administrerende direktør Johan J. Laugen. Noe lavere prisvekst må man forvente som normalt for høsten, men vi har ingen tro på dommedagsprofetiene som det har vært mange av den senere tid. Les hele saken

Til toppen