Lars Hvamstad blir CFO hos RA Service AS
(Foto: Pixabay)

Lars Hvamstad blir CFO hos RA Service AS

Lars Hvamstad (45) har 1 oktober 2017 tiltrådt som CFO hos RA Service AS som er et uavhengig investeringsselskap innen eiendom, venture og handel.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Lars Hvamstad er revisorutdannet og har erfaring som CFO og Controller fra Relekta AS siden 2013 og har tidligere vært fem år i NorgesGruppen. Før det, og etter endt utdannelse jobbet han 12 år innen revisjon.

 
  Bilde: RA Service AS

Utfordrende prosjekter fremover

- RA Service er en selskap med virksomhet innenfor spennende områder. Jeg gleder meg til å bli en del av RA Service forteller Hvamstad.

Konsernsjef Rune Arnhoff er også fornøyd.

- Vi har mange utfordrende prosjekter fremover som trenger ekstra kompetanse på controllersiden, derfor er det veldig bra å ha Lars Hvamstad med på laget.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen