Kverneriet til Solliplass

Kverneriet til Solliplass

Oslos mest populære hamburgerrestaurant etablerer seg på Solli plass. Kverneriet har inngått leieavtale med Höegh Eiendom om leie av den tidligere bankfløyen i Indekshuset, og åpner sitt nye flaggskip i mai 2017.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

I de tidligere lokalene til DNB i bankfløyen i Indekshuset åpner Kverneriet sin tredje high-end restaurant. Lokalene ligger i Henrik Ibsens gate 100, og har en meget god beliggenhet ut mot rundkjøringen på Solli plass.

Attraktiv og levende møteplass

Kverneriet satser stort og leieavtalen omfatter rundt 700 kvm. På gateplan vil det være serveringslokaler og bar, samt mulighet for en stor uteservering. Lokalene er under oppussing og vil stå ferdig til innflytting.

- Det er veldig hyggelig å ønske Kverneriet velkommen til Solli plass. Kverneriet er en burgeropplevelse uten like, og restauranten i Indekshuset vil være en attraktiv og levende møteplass for alle hamburgerentusiaster, sier Hans Olav Johannessen, utleiesjef i Höegh Eiendom.

Unike lokaler og beliggenheten

- Dette er en fantastisk mulighet for oss til å ta Kverneriet til nye høyder. Lokalene er unike og beliggenheten er helt rett. Vi har et spennende år foran oss og det ser vi frem imot, sier Cathrine Kjølberg, eier og daglig leder for Kverneriet på Solli plass.

Kverneriet har i flere år hatt restauranter på Kaldnes i Tønsberg og på Majorstua i Oslo. De er kjent for sine utsøkte burgeropplevelser og er svært populære. Kverneriet er en gjenganger som testvinner, og har høstet både anerkjennelse og skryt for sine matopplevelser. Den nye restauranten skiller seg noe fra konseptet mange kjenner i dag. I tillegg til et hjerte for mat, vil et nytt og stort barområde ta Kverneriet til nye høyder på Solli plass.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen