Knallstart for Portalen på Lillestrøm

Knallstart for Portalen på Lillestrøm

44 leiligheter ble solgt på en kveld da startskuddet gikk for boligsalget i Portalen, torsdag 29. oktober.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

[factbox id="1"]

Kjøperne kunne velge mellom 74 leiligheter på nabotomta til jernbanestasjonen, alt fra en ettroms på 30 kvadratmeter til 1,8 millioner kroner til en fireroms toppleilighet på 135 kvadratmeter med en prislapp på 11 millioner.

Salgsmøtet fant sted på Lillestrøm kultursenter, med cirka 200 personer i salen. Den første som fikk kjøpe hadde vært OBOS-medlem siden 1946, men det var også flere mer kort eller ingen ansiennitet som sikret seg den boligen de ville ha.

Prosjektet er spennende og utrolig sentralt

– Prosjektet er spennende og utrolig sentralt, jeg vil påstå mer sentralt enn Majorstua. Togene går nesten hele døgnet og tar deg til Oslo på ti minutter. Med flytoget i den andre retningen er du på Gardermoen på ti minutter også, sier Stian Svae, prosjektleder i OBOS Nye Hjem.

Totalt skal OBOS bygge 144 leiligheter på nabotomta til jernbanestasjonen på Lillestrøm, i tillegg til hotell, kontor- og forretningslokaler. Byggingen startet i mars, og det er forventet at de første beboerne kan flytte inn i september 2017.

– Siste salgstrinn, hus B, blir sannsynligvis lagt ut for salg rett over nyttår. Der blir det en ny sjanse til å sikre seg drømmeleiligheten, sier Svae.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen