Kiwa Inspecta signert med Entra ASA

Kiwa Inspecta signert med Entra ASA

Entra ASA har nylig inngått en avtale med Kiwa Inspecta. Omfanget gjelder sikkerhetskontroll av 260 heiser, samt tredjeparts kontroll av selskapets fasadeheiser.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

- Kiwa Inspecta kom godt ut av forespørselen som vi var ute med i markedet. De har god markedsforståelse og kompetanse på området, sier Trond Simonsen, fagsjef miljø og teknikk i Entra og legger til:

- Som selskap er det nødvendig at det er konkurranse i markedet, og det er positivt at vi nå har flere aktører i Norge som tilbyr sikkerhetskontroller. Det er viktig å presisere at pris ikke skal gå på bekostning av kompetanse, som er det mest sentrale.

Gode systemer for kontrollrapportering

Fleksibilitet og skreddersydde løsninger for kunden, var en del av grunnlaget for valg av leverandør for kontrollene, gjennom blant annet innrapportering i kundens FDV-system.

- At Kiwa Inspecta hadde gode systemer for kontrollrapportering var viktig for oss, sier Simonsen.

Kiwa Inspecta har det siste året etablert seg som en leverandør av sikkerhetskontroll av heis og rulletrapper, og har gjennom 40 år levert kran- og løftetjenester i ulike bransjer.

- Det er svært gledelig at Kiwa Inspecta har fått denne tilliten. Vi ser på dette som en milepæl innenfor vår satsning på heis i Norge, sier avdelingsleder Marius Clausen.

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. De tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

EIENDOM/ 3. august 2018

Profier kjøper boligprosjekt av Det Norske Veritas

Det Norske Veritas Eiendom AS har i nærmere 15 år jobbet med reguleringen av et leilighetsprosjekt på sin eiendom på Høvik med en fantastisk beliggenhet rett på oversiden av Veritas-senteret. Nå er prosjektet solgt til boligutvikleren Profier. Kjøpet omfatter omtrent 10 mål som kan utvikles til ca. 55 leiligheter. Med kjøpet følger flere påstående vernede eiendommer fra Høvik Verk perioden, blant annet en 8 mannsbolig, to sveitservillaer og en tidligere turnhall. Les hele saken

Til toppen