Kiwa Inspecta signert med Entra ASA

Kiwa Inspecta signert med Entra ASA

Entra ASA har nylig inngått en avtale med Kiwa Inspecta. Omfanget gjelder sikkerhetskontroll av 260 heiser, samt tredjeparts kontroll av selskapets fasadeheiser.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

- Kiwa Inspecta kom godt ut av forespørselen som vi var ute med i markedet. De har god markedsforståelse og kompetanse på området, sier Trond Simonsen, fagsjef miljø og teknikk i Entra og legger til:

- Som selskap er det nødvendig at det er konkurranse i markedet, og det er positivt at vi nå har flere aktører i Norge som tilbyr sikkerhetskontroller. Det er viktig å presisere at pris ikke skal gå på bekostning av kompetanse, som er det mest sentrale.

Gode systemer for kontrollrapportering

Fleksibilitet og skreddersydde løsninger for kunden, var en del av grunnlaget for valg av leverandør for kontrollene, gjennom blant annet innrapportering i kundens FDV-system.

- At Kiwa Inspecta hadde gode systemer for kontrollrapportering var viktig for oss, sier Simonsen.

Kiwa Inspecta har det siste året etablert seg som en leverandør av sikkerhetskontroll av heis og rulletrapper, og har gjennom 40 år levert kran- og løftetjenester i ulike bransjer.

- Det er svært gledelig at Kiwa Inspecta har fått denne tilliten. Vi ser på dette som en milepæl innenfor vår satsning på heis i Norge, sier avdelingsleder Marius Clausen.

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. De tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen