Gjenvalgt som styreleder i Eiendom Norge

Gjenvalgt som styreleder i Eiendom Norge

Administrerende direktør i DNB Eiendom, Terje Halvorsen er på generalforsamling 24. april gjenvalgt som styreleder i Eiendom Norge.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Halvorsen ble gjenvalgt etter å ha sittet som styreleder i ett år etter han tok over rollen etter administrerende direktør i Krogsveen, Leif J. Laugen i 2016.

Knytter bransjen opp mot politikk, økonomi og samfunnsliv

Terje Halvorsen (f. 1956) er administrerende direktør i DNB Eiendom – en stilling han har hatt siden 2011. Halvorsen er utdannet innenfor økonomi og markedsføring og har jobbet med bank, finans og eiendom i hele yrkeslivet, hvorav de fleste årene som leder på høyt nivå i DNB.

Før han ble administrerende direktør i DNB Eiendom satt han ti år i selskapets styret. Halvorsen har tidligere vært nestleder i Eiendom Norges styre og styreformann i et av Sverige største eiendomsmeglerforetak Svensk Fastighetsförmedling (SFAB).

- Eiendom Norge har en sentral rolle i arbeidet som knytter bransjen opp mot politikk, økonomi og samfunnsliv. Jobben de gjør som bransjeorganisasjon er svært nyttig, og det siste året har vi sett hvor mye organisasjonen har utviklet seg, både når det gjelder å spre kunnskap til relevante aktører, men også og selv å opparbeide seg essensiell kunnskap som kan være behjelpelig langsiktig.

Styret består for øvrig av:

– Grethe W. Meier, Privatmegleren (Nestleder)

– Knut Sirevåg, Eiendomsmegler 1 (Styremedlem)

– Finn Magnus Rogne-Hansen, Aktiv (Styremedlem)

– Leif J. Laugen, Krogsveen (Styremedlem)

– Hedda Ulvness, Eie (Styremedlem)

– Øyvind Aasen, Sørmegleren (Styremedlem)

– Sverre Gjessing, Eiendomsmegler Vest (Styremedlem)

– Vibeke Stavnes, Proaktiv (Styremedlem)

– Hallvard Bragge, Partners. (Styremedlem)

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen