Gjenvalgt som styreleder i Eiendom Norge

Gjenvalgt som styreleder i Eiendom Norge

Administrerende direktør i DNB Eiendom, Terje Halvorsen er på generalforsamling 24. april gjenvalgt som styreleder i Eiendom Norge.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Halvorsen ble gjenvalgt etter å ha sittet som styreleder i ett år etter han tok over rollen etter administrerende direktør i Krogsveen, Leif J. Laugen i 2016.

Knytter bransjen opp mot politikk, økonomi og samfunnsliv

Terje Halvorsen (f. 1956) er administrerende direktør i DNB Eiendom – en stilling han har hatt siden 2011. Halvorsen er utdannet innenfor økonomi og markedsføring og har jobbet med bank, finans og eiendom i hele yrkeslivet, hvorav de fleste årene som leder på høyt nivå i DNB.

Før han ble administrerende direktør i DNB Eiendom satt han ti år i selskapets styret. Halvorsen har tidligere vært nestleder i Eiendom Norges styre og styreformann i et av Sverige største eiendomsmeglerforetak Svensk Fastighetsförmedling (SFAB).

- Eiendom Norge har en sentral rolle i arbeidet som knytter bransjen opp mot politikk, økonomi og samfunnsliv. Jobben de gjør som bransjeorganisasjon er svært nyttig, og det siste året har vi sett hvor mye organisasjonen har utviklet seg, både når det gjelder å spre kunnskap til relevante aktører, men også og selv å opparbeide seg essensiell kunnskap som kan være behjelpelig langsiktig.

Styret består for øvrig av:

– Grethe W. Meier, Privatmegleren (Nestleder)

– Knut Sirevåg, Eiendomsmegler 1 (Styremedlem)

– Finn Magnus Rogne-Hansen, Aktiv (Styremedlem)

– Leif J. Laugen, Krogsveen (Styremedlem)

– Hedda Ulvness, Eie (Styremedlem)

– Øyvind Aasen, Sørmegleren (Styremedlem)

– Sverre Gjessing, Eiendomsmegler Vest (Styremedlem)

– Vibeke Stavnes, Proaktiv (Styremedlem)

– Hallvard Bragge, Partners. (Styremedlem)

BOLIGMARKED/12. juli 2018

Stigende boligpriser og høy aktivitet

Etter et svakt 2017 har boligmarkedet igjen tatt fart og vist en sterk utvikling gjennom første halvår 2018. Prisene har vært stigende - mest der de falt mest i fjor, og omsetningen har vært rekordhøy mange steder i landet. Vi tror at det aktive markedet vil vedvare i andre halvår, sier administrerende direktør Johan J. Laugen. Noe lavere prisvekst må man forvente som normalt for høsten, men vi har ingen tro på dommedagsprofetiene som det har vært mange av den senere tid. Les hele saken

Til toppen