Forvalter for en dag

Forvalter for en dag

NTNU-studenten Hans Henrik Holck fikk være forvalter for en dag, da han ble med forvaltningssjef Haavar Vive på jobb.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Holcks portefølje for dagen innebar kongelige og kulturhistoriske bygninger, og Hans Henrik fikk blant annet presentert Slottsplass-prosjektet som ble ferdigstilt i 2013.I tillegg fikk han være med på befaring på ærverdige Oscarshalls gartneriområde, hvor rehabilitering starter i år.

Morsomt og lærerikt

– Jeg har møtt mange hyggelige folk i Statsbygg, og det har vært en veldig fin dag!, sier Hans Henrik.

– Det er veldig morsomt at Statsbygg stelte i stand en hel dag med aktiviteter for meg.

I tillegg til befaring og presentasjon av prosjekter, fikk Holck også være med på en tilbudsåpning på en anbudskonkurranse.

–  Jeg lærte mye av å få være med på tilbudsåpningen, som gjaldten rammeavtale angående inneklima. Det ga meg følelsen av å være på jobb på ordentlig, så det synes jeg var veldig fint, sier Hans Henrik.

– Det beste med denne dagen har vært muligheten til å se de konkrete arbeidsoppgavene jobben som forvalter fører med seg.

Forvaltningssjef Vive var også strålende fornøyd med dagen.

– Det har vært veldig spennende dag, og jeg er overbevist om at Hans Henrik har en lys fremtid i eiendomsbransjen.

Håper det gir mersmak

- Ved å gjennomføre «forvalter for en dag» ønsker vi å vise en student hvor spennende det kan være å jobbe hos oss, sier HR-rådgiver Birgitte Pettersen i Statsbygg.

- Vi håper dagen har gitt mersmak, og at den har vært et velkomment avbrekk i en student- hverdag som kan dreie seg om mye teori.

Dette er det andre året Statsbygg inviterer en student til en slik dag.

– Denne idéen ble spilt inn til oss av tidligere Summer Interns, sier Pettersen.

- Vi har holdt konkurranser i forbindelse med karrieredager, og mener denne premien kan gi studentene et innblikk i vår hverdag. I tillegg synes vi det er spennende å knytte kontakter med studenter på denne måten.

BOLIGMARKED/12. juli 2018

Stigende boligpriser og høy aktivitet

Etter et svakt 2017 har boligmarkedet igjen tatt fart og vist en sterk utvikling gjennom første halvår 2018. Prisene har vært stigende - mest der de falt mest i fjor, og omsetningen har vært rekordhøy mange steder i landet. Vi tror at det aktive markedet vil vedvare i andre halvår, sier administrerende direktør Johan J. Laugen. Noe lavere prisvekst må man forvente som normalt for høsten, men vi har ingen tro på dommedagsprofetiene som det har vært mange av den senere tid. Les hele saken

Til toppen