Forvalter for en dag

Forvalter for en dag

NTNU-studenten Hans Henrik Holck fikk være forvalter for en dag, da han ble med forvaltningssjef Haavar Vive på jobb.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Holcks portefølje for dagen innebar kongelige og kulturhistoriske bygninger, og Hans Henrik fikk blant annet presentert Slottsplass-prosjektet som ble ferdigstilt i 2013.I tillegg fikk han være med på befaring på ærverdige Oscarshalls gartneriområde, hvor rehabilitering starter i år.

Morsomt og lærerikt

– Jeg har møtt mange hyggelige folk i Statsbygg, og det har vært en veldig fin dag!, sier Hans Henrik.

– Det er veldig morsomt at Statsbygg stelte i stand en hel dag med aktiviteter for meg.

I tillegg til befaring og presentasjon av prosjekter, fikk Holck også være med på en tilbudsåpning på en anbudskonkurranse.

–  Jeg lærte mye av å få være med på tilbudsåpningen, som gjaldten rammeavtale angående inneklima. Det ga meg følelsen av å være på jobb på ordentlig, så det synes jeg var veldig fint, sier Hans Henrik.

– Det beste med denne dagen har vært muligheten til å se de konkrete arbeidsoppgavene jobben som forvalter fører med seg.

Forvaltningssjef Vive var også strålende fornøyd med dagen.

– Det har vært veldig spennende dag, og jeg er overbevist om at Hans Henrik har en lys fremtid i eiendomsbransjen.

Håper det gir mersmak

- Ved å gjennomføre «forvalter for en dag» ønsker vi å vise en student hvor spennende det kan være å jobbe hos oss, sier HR-rådgiver Birgitte Pettersen i Statsbygg.

- Vi håper dagen har gitt mersmak, og at den har vært et velkomment avbrekk i en student- hverdag som kan dreie seg om mye teori.

Dette er det andre året Statsbygg inviterer en student til en slik dag.

– Denne idéen ble spilt inn til oss av tidligere Summer Interns, sier Pettersen.

- Vi har holdt konkurranser i forbindelse med karrieredager, og mener denne premien kan gi studentene et innblikk i vår hverdag. I tillegg synes vi det er spennende å knytte kontakter med studenter på denne måten.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen