Første svanemerkede bybenk

Første svanemerkede bybenk

For første gang kan arkitekter og kommuner nå møblere parker, plasser og andre uterom med svanemerkede benker. Vestre er tildelt det offisielle nordiske miljømerket Svanemerket på bybenken April.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

- Vestre legger vekt på miljø og bærekraft i alt vi gjør, og det var et naturlig steg for oss å dokumentere resultatet av denne satsingen ved å svanemerke bybenken April. Vi gleder oss til å kunne tilby innkjøpere i både Norge og Sverige den eneste bybenken som har klart å tilfredsstille kravene til det offisielle, nordiske miljømerket, sier Jan Christian Vestre, daglig leder i Vestre.

[factbox id="1"]

Den norskeide utemøbelprodusenten har lenge lagt vekt på bærekraft og kvalitet. Både denne holdningen og det faktum at vi har mye og vått vær her i Norge, har gjort det naturlig å utvikle utemøbler med lang levetid, og som tåler å stå ute overalt og året rundt. Vestre bruker nordiske materialer med kortest mulig reisevei og minst mulig miljøbelastning.

- Vi ser at både politiske beslutningstakere og innkjøpere blir stadig mer opptatt av å stille miljøkrav til anskaffelser, og med den svanemerkede benken gjør Vestre det enda enklere å gjøre et godt miljøvalg når uterommet skal møbleres, sier Anita Winsnes, direktør i Miljømerking Norge.

Vestre er kjent for kvalitets og designprodukter. De leverer allerede til Høyskolen i Oslo og Akershus, Østfold Fylkeskommune, Asker kommune og Universitetet i Oslo.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen