Forny støtter unge eiendomstalenter

Forny støtter unge eiendomstalenter

Med entreprenøren Forny på laget har foreningen Ung i Næringseiendom nå alle relevante bransjer representert blant sine samarbeidspartnere.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

[factbox id="1"]

– Veksten vi har hatt på et år er overveldende, sier leder for UiN Salman Saeed.

Ung i Næringseiendom (UiN) ble startet høsten 2014, og er et nettverk for yrkesaktive innen næringseiendom, under 36. Forny er den åttende i rekken til å tre inn som foreningssponsor.

- Vi er veldig glade for å ha Forny med på laget. Det er et fremoverlent selskap med store ambisjoner. Det er to egenskaper vi verdsetter høyt hos våre samarbeidspartnere, fortsetter foreningsleder Saeed.

Forny kompletterte sponsorrekken

Det var Johan B. Backe, som til daglig jobber som markedsansvarlig i Backeselskapet Forny, som tok initiativ til sponsoratet.

- Jeg er selv medlem i foreningen, og så en mulighet for en vinn-vinn-situasjon, forteller han.

På det tidspunktet var det et hull i foreningens sponsorportefølje – de manglet nemlig en entreprenør-representant.

- Arbeidet med å skaffe samarbeidspartnere ble startet i høst. På under en måned var alle på plass, og med Fornys inntog er gullrekka komplett. Det er tydelig at også næringslivets etablerte aktører ser nytten av foreningen. Deres anerkjennelse er viktig, forteller Saeed.

Ungt fora

UiNs initiativtakere traff hverandre på bransjetreff i fjor høst. Der merket de et behov for et fora med mulighet til å treffe et bredere mangfold av næringsaktører.

På slike bransjetreff er det ofte partnerne som blir fremhevet

- På slike bransjetreff er det ofte partnerne som blir fremhevet. Det er vel og bra, men det er jo ikke dem vi skal jobbe med. Vi merket at noe manglet - et fora hvor unge i næringen kunne møte likesinnede, og hvor det å være ung hadde forrang for det å være senior, forklarer Saeed.

Aktiv forening

Resultatet ble foreningen Ung i Næringseiendom, et nettverk som i dag består av over 400 medlemmer. Nettverket består av representanter fra en rekke ulike retninger innen næringsiendom. Alt fra næringsmeglere, forvaltere og eiendomsinvestorer til juridiske rådgivere, investeringsbanker og mediehus er representert.

Nå begynner vi virkelig å få etablert oss

-  Det første året har blitt brukt til å finne vår plass. Nå begynner vi virkelig å få etablert oss. Rammene er på plass, og vi har lagt et godt fundament for videre vekst, forteller Saeed.

UiN har så langt i 2015 gjennomført 3 faglige og sosiale arrangementer. Arrangementene blir holdt hos ulike bransjeaktører.

- Tidligere har treffene vært hos aktører som Selmer og Anton B. Nilsen. Målet fremover er at BackeGruppen og Forny tar en større rolle, også som vert og bidragsyter for arrangementene, avslutter Johan B. Backe.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen