Fornøyde kunder i Telenor Eiendom sine bygg

Fornøyde kunder i Telenor Eiendom sine bygg

Telenor Eiendoms score i årets kundeundersøkelse er økt med hele fem punkter, til 81 av 100 mulige. I årets undersøkelse ligger tre andre eiendomsselskaper på 3 på topp listen i Norge.

  • FDV
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

- Vi tar årlig temperaturen på våre kunders tilfredshet, og har nå fått innblikk i hvordan vi ligger an i forhold til markedet, når Norsk Leietakerindeks nylig har offentliggjort resultatene for eiendomsbransjens kundetilfredsundersøkelse i 2016, sier Markedssjef Ulla Kuhlmann i Telenor Eiendom.

Forbedret sin kundetilfredshet mest

- Vi er stolte over at vi gjennom vårt fokus på kundearbeidet er det selskapet som har forbedret sin kundetilfredshet mest det siste året med hele fem punkter til 81 av 100 mulige. I årets undersøkelse ligger tre andre eiendomsselskaper på 3 på topp listen i Norge. Den beste på 88 poeng er R8 Property, den nest beste 85 poeng er Entra Eiendom og på tredjeplass med 82 poeng kom Rom Eiendom.

- Vi har jobbet svært målrettet med kundetilfredshet gjennom mange år, og vi arbeider aktivt for å leve opp til kundens forventninger. Det er svært gledelig å se at våre kunder er stadig mer fornøyde, avslutter Markedssjef Ulla Kuhlmann i Telenor Eiendom, Property Management Norway.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen