Flat design for fleksibel utforming med LED-taklampene

Flat design for fleksibel utforming med LED-taklampene

Produsenten Esylux presenterer herved Stella-serien med firkantede LED-panel. De har en meget flat design, noe som gjør dem fleksible i bruk og enkle å montere. Disse lampene egner seg for innfelling i systemtak eller integrering i lettvegger, og kan elegant pendelmonteres i massive tak.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

De kan også monteres i tak ved bruk av en tilleggsramme. Lampene er tilgjengelige for klassisk 230 V bryterdrift, men de finnes også som DALI-varianter for intelligent lysstyring. Forventet levetid for lampene er høy, mens flimmerfaktoren ligger på aller laveste nivå.

For lamper som skal brukes i de mange ulike typer tak på kontorer, undervisningsbygg eller helsebygg, kreves en design med så stor fleksibilitet som mulig. Med konstruksjonen til de nye LED-taklampene i Stella-serien kan Esylux nå dekke et svært stort spekter.

Elegant pendelmontering med nok spillerom

De firkantede Stella-lampene kjennetegnes av en spesielt flat konstruksjon på kun 10 mm, noe som gjør dem optimale for innfelling i systemtak. Siden LED-ene er plassert på siden, gjør det samtidig at de hvite aluminiumshusene sitter svært lavt. Slik blir monteringen svært enkel å gjennomføre, selv når det er lite plass mellom tak og himling. Alternativ kan lampene også integreres i lettvegger, eller i selve taket ved bruk av tilleggsrammen. Du kan også gi taket et svært elegant preg ved å pendelmontere Stella-lampene i massive tak. De tilhørende pendelopphengene gir da en avstand til taket på 54 til 120 cm.

Energieffektivt lys som ikke medfører søvnighet

Bak det uanselige ytre til Stella skjuler det seg moderne LED-teknologi. Lampene finnes i varianter for klassisk, 230 V bryterdrift og DALI elektronisk forkobling, slik at du har en rekke alternativer tilgjengelig for intelligent lysstyring. Diffusorene er enten prismatiske eller opalhvite. I tillegg ligger UGR-blandingstallet på 19, og dette gjør lampene egnet til bruk på arbeidsplasser med bildeskjermer. Esylux har også lagt spesiell vekt på å opprettholde en svært lav flimmerfaktor, slik at lyset alltid holder seg flimmerfritt og dermed ikke gjør deg søvnig og sliten. Faktoren ligger på laveste nivå: under 3 %.

Den samlede lyseffekten er på opptil 115 lm/W, noe som bidrar til at Stella-lampene er spesielt bærekraftige og har en forventet levetid på 50 000 timer. Lampene er tilgjengelige for systemtak på 600 x 600, 625 x 625 og 300 x 300 mm og med en lysfarge på 3000 eller 4000 kelvin. Varianter med tunable white på 2700–6500 kelvin er også under utvikling.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen