Feirer 20 år med Boligmesse: Gir bort oppussing for 1 million

Feirer 20 år med Boligmesse: Gir bort oppussing for 1 million

I 2016 har boligmessearrangøren Compass Fairs AS 20-årsjubileum. I jubileumsåret arrangeres 20 Boligmesser, og publikum fristes med en helt spesiell premie på årets landsdekkende messekonkurranse.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

- Vi er stolte av å feire jubileum i medvind, sier salgs- og markedsdirektør Einar Kvalheim i Compass Fairs AS.

Selskapet Compass Fairs AS er totalleverandør av messer og events, og arrangerer både egne og eksterne messer. Hvert år arrangerer de Boligmesser fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. I 2015 noterte messearrangøren en hyggelig økning i Boligmessebesøket med 8 % opp på landsbasis, som tilsvarer 7000 flere besøkende.

- Besøksoppgangen og markedstilpasningene vi har gjort på Boligmessen de senere årene, har ført til stor interesse fra stadig flere og velrenommerte bedrifter i hele landet. Mange av årets 20 Boligmesser har vært fullbooket lenge, opplyser Kvalheim.

Boligmessens misjon er at "Relasjoner skapes best ansikt til ansikt", og messene er en attraktiv møteplass for boligbransjen og deres kunder. Her er en smakebit av stemningen på Boligmessen.

[youtube id="uNGQn_z1Ni4"]

Sirkus med bolig som tema

I løpet av sine 20 år i bransjen, har Boligmesse blitt en anerkjent og attraktiv møteplass mellom boligbransjen og de som skal bygge nytt eller pusse opp. - Vi lykkes fordi vi kommer og lager et stort boligevent i de ulike byene – det blir litt sirkus og moro, mener Kvalheim. Han er ikke i tvil om hvorfor det fungerer. - Temaet bolig står i sentrum, og det opptar de fleste i Norge. Boligmesse er en velfungerende møteplass for boligbransjen og publikum, og både publikum og utstillere opplever at fysiske møter, produktvisninger og -lanseringer, mulighet for knalltilbud og ikke minst morsomme konkurranser og attraksjoner er en god oppskrift for suksess for begge parter, sier han.

Landsdekkende jakt på Otto

I jubileumsåret har Boligmessen en ekstra attraktiv premie for publikum i den årvisse messekonkurransen de alltid frister med.

- Vi har i flere år samarbeidet med Otto Robsahm, best kjent som «Sinnasnekker’n», og han er et populært trekkplaster på messene. Publikum liker å møte ham, og mange drømmer om hans hjelp hjemme. Nå kan denne drømmen bli virkelighet for en heldig vinner, røper Kvalheim.

- Ved å delta i «Jakten på Otto» på en av våre 20 Boligmesser, blir man med i trekningen av oppussing med Otto og hans team til en verdi av hele 1 million kroner!

På hver messe trekkes to delfinalister, og totalt 40 delfinalister inviteres til en landsfinale på Boligmessen på Exporama i mars 2017. Otto og teamet hans vil utføre oppussingen i 2017.

- Dette er en helt unik premie, og jeg tipper det er mange som kan tenke seg å få pusset opp hus eller leilighet - helt gratis - av den gjengen der, avslutter Kvalheim.

Årets første Boligmesse arrangeres i Sotra Arena 12. – 14. februar. Les mer om "Jakten på Otto", tid og sted for de øvrige messene,program, m.m. på boligmesse.no

BOLIGMARKED/12. juli 2018

Stigende boligpriser og høy aktivitet

Etter et svakt 2017 har boligmarkedet igjen tatt fart og vist en sterk utvikling gjennom første halvår 2018. Prisene har vært stigende - mest der de falt mest i fjor, og omsetningen har vært rekordhøy mange steder i landet. Vi tror at det aktive markedet vil vedvare i andre halvår, sier administrerende direktør Johan J. Laugen. Noe lavere prisvekst må man forvente som normalt for høsten, men vi har ingen tro på dommedagsprofetiene som det har vært mange av den senere tid. Les hele saken

Til toppen