Feirer 20 år med Boligmesse: Gir bort oppussing for 1 million

Feirer 20 år med Boligmesse: Gir bort oppussing for 1 million

I 2016 har boligmessearrangøren Compass Fairs AS 20-årsjubileum. I jubileumsåret arrangeres 20 Boligmesser, og publikum fristes med en helt spesiell premie på årets landsdekkende messekonkurranse.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

- Vi er stolte av å feire jubileum i medvind, sier salgs- og markedsdirektør Einar Kvalheim i Compass Fairs AS.

Selskapet Compass Fairs AS er totalleverandør av messer og events, og arrangerer både egne og eksterne messer. Hvert år arrangerer de Boligmesser fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. I 2015 noterte messearrangøren en hyggelig økning i Boligmessebesøket med 8 % opp på landsbasis, som tilsvarer 7000 flere besøkende.

- Besøksoppgangen og markedstilpasningene vi har gjort på Boligmessen de senere årene, har ført til stor interesse fra stadig flere og velrenommerte bedrifter i hele landet. Mange av årets 20 Boligmesser har vært fullbooket lenge, opplyser Kvalheim.

Boligmessens misjon er at "Relasjoner skapes best ansikt til ansikt", og messene er en attraktiv møteplass for boligbransjen og deres kunder. Her er en smakebit av stemningen på Boligmessen.

[youtube id="uNGQn_z1Ni4"]

Sirkus med bolig som tema

I løpet av sine 20 år i bransjen, har Boligmesse blitt en anerkjent og attraktiv møteplass mellom boligbransjen og de som skal bygge nytt eller pusse opp. - Vi lykkes fordi vi kommer og lager et stort boligevent i de ulike byene – det blir litt sirkus og moro, mener Kvalheim. Han er ikke i tvil om hvorfor det fungerer. - Temaet bolig står i sentrum, og det opptar de fleste i Norge. Boligmesse er en velfungerende møteplass for boligbransjen og publikum, og både publikum og utstillere opplever at fysiske møter, produktvisninger og -lanseringer, mulighet for knalltilbud og ikke minst morsomme konkurranser og attraksjoner er en god oppskrift for suksess for begge parter, sier han.

Landsdekkende jakt på Otto

I jubileumsåret har Boligmessen en ekstra attraktiv premie for publikum i den årvisse messekonkurransen de alltid frister med.

- Vi har i flere år samarbeidet med Otto Robsahm, best kjent som «Sinnasnekker’n», og han er et populært trekkplaster på messene. Publikum liker å møte ham, og mange drømmer om hans hjelp hjemme. Nå kan denne drømmen bli virkelighet for en heldig vinner, røper Kvalheim.

- Ved å delta i «Jakten på Otto» på en av våre 20 Boligmesser, blir man med i trekningen av oppussing med Otto og hans team til en verdi av hele 1 million kroner!

På hver messe trekkes to delfinalister, og totalt 40 delfinalister inviteres til en landsfinale på Boligmessen på Exporama i mars 2017. Otto og teamet hans vil utføre oppussingen i 2017.

- Dette er en helt unik premie, og jeg tipper det er mange som kan tenke seg å få pusset opp hus eller leilighet - helt gratis - av den gjengen der, avslutter Kvalheim.

Årets første Boligmesse arrangeres i Sotra Arena 12. – 14. februar. Les mer om "Jakten på Otto", tid og sted for de øvrige messene,program, m.m. på boligmesse.no

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen