Drømmesalgsstart for Skanskas første BREEAM-sertifiserte boligprosjekt
(Illustrasjon: Skanska)

Drømmesalgsstart for Skanskas første BREEAM-sertifiserte boligprosjekt

Onsdag 29. august var det salgsstart på Aveny Vest i Lillestrøm, Skanskas første BREEAM-sertifiserte boligprosjekt. 43 av de 80 leilighetene i første byggetrinn ble solgt.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

– Det er fantastisk å se at vi har skapt et boligprosjekt som slår så godt an i markedet. Vi har, sammen med arkitektene brukt mye tid på å skape et prosjekt som passer inn i omgivelsene, og Aveny Vest er et prosjekt som virkelig gjør det. Det har varierende høyde, tilbaketrukne verandaer og forskjellige fasader som gjør at hele prosjektet vil passe godt inn mot trehusbebyggelsen og miljøgaten ved siden av, sier prosjektsjef i Skanska Eiendomsutvikling Karl Moriggi.

En fantastisk beliggenhet

Aveny Vest ligger midt i Lillestrøm sentrum, kun 300 meter fra togstasjonen.

– Beliggenheten i seg selv gjør prosjektet attraktivt i markedet. Men for oss har det vært viktig å skape et lunt, privat og godt sted å bo, og vi ser at flere av kjøperne våre er mennesker som går fra enebolig til leilighet.

Skanskas mest miljøvennlige boligprosjekt

Aveny Vest er Skanskas første boligprosjekt som er sertifisert etter BREEAM-NOR sertifiseringen. BREEAM er en internasjonal bærekraftstandard for utredning og rangering av bygninger. Prosjekter som tildeles et slikt sertifikat fyller krav til blant annet godt inneklima, bærekraftige og giftfrie materialer, balansert ventilasjon og gode lysforhold. Det er strenge krav til byggeprosessen og bruken av miljøvennlige metoder som skal sørge for en ryddig og sunn byggeplass, både for de som jobber der og de som bor rundt.

– Som en del av denne bransjen har vi utviklere et spesielt ansvar i å skape mer miljøvennlige prosjekter. Da er det selvsagt veldig gledelig å se at boligkjøperne også tenker miljø, og ønsker å gjøre en av sine viktigste investeringer i et prosjekt som Aveny Vest, sier Regionsdirektør i Skanska Eiendomsutvikling Helen Gåsvik.

Aveny Vest vil bestå av 176 selveierleiligheter fordelt på tre selvstendige bygg, og har byggestart i første kvartal av 2019.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen