SAMLET FRONT: Eiendomsbransjen i Drammen lanserer en felles eiendomsportal for kontorlokaler. Her er deltakerbedriftene samlet til kick-off på Union-området på Grønland i Drammen.
SAMLET FRONT: Eiendomsbransjen i Drammen lanserer en felles eiendomsportal for kontorlokaler. Her er deltakerbedriftene samlet til kick-off på Union-området på Grønland i Drammen. (Foto: Simen Falck)

Drammen lanserer felles eiendomsportal

Store deler av eiendomsbransjen i Drammen legger nå konkurranseinstinktet til side og går sammen om en felles eiendomsportal.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Næringslivet i byen har blitt kjent for å samarbeide om å vise frem Drammen som en attraktiv by å etablere seg i. Nå går tolv aktører, blant dem Bane NOR Eiendom, Union Eiendomsutvikling og Malling og Co sammen om å vise frem det beste byen har å by på av kontorlokaler.

Viser krefter

De har samlet sine beste ledige kontorlokaler i én portal på Drammenworks.no.

Næringsmeglere fra Buskerud Næringsmegling, Eiendomssenteret og Malling og Co deltar i samarbeidet. Foto: Simen Falck

– Nå samler vi krefter og viser frem noe av det beste byen har å by på av tilgjengelige og attraktive kontorlokaler. Her får man flunkende nye og høyteknologiske lokaler i gangavstand fra toget eller rett ved E18, for en betydelig lavere pris enn i Oslo, sier prosjektleder for Næringsvekst 2020 Cecilie Brunsell.

Får øyene opp

Bransjen har som mål å vise frem Drammen som en tilgjengelig og attraktiv by å ferdes og jobbe i. Det er korte avstander, gode kommunikasjonsmidler, et yrende næringsliv, flotte boligområder og nærhet til både marka og fjorden.

Brunsell tror bedrifter utenfor byen legger merke til det tette samarbeidet i Drammen og får øynene opp for fordelene ved å etablerer kontorer i byen.

Partnerne som deltar i kampanjen er eiendomsutviklerne Brække, Entra, Holtefjell, Oxer, Ticon, Union, Vestaksen, Papirbredden og Bane NOR Eiendom. I tillegg deltar næringsmeglerne Buskerud Næringsmegling, Eiendomssenteret og Malling og Co.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen