Christian Rasmussen, daglig leder og medeier i Hybel.no og Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS.
Christian Rasmussen, daglig leder og medeier i Hybel.no og Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS. (Foto: Nyebilder.no)

Digitaliserer markedet for boligutleie

Med støtte fra OBOS skal Hybel.no ta første skrittet fra å være en markedsplass til å hjelpe brukerne gjennom hele leieforholdet med en digital forvaltningstjeneste.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Forvaltningstjenesten Hybel.no Premium inkluderer digital kontrakt med elektronisk signering, enkel opprettelse av gratis depositumskonto, digitale inn- og utflyttingsprotokoller samt full økonomisk oversikt over alle leieforhold på din profil.

Gratis digital kontrakt og depositumskonto

Behovene for digitalisering knyttet til boligutleie er store. Fortsatt er det for mange manuelle prosesser som stjeler tid og penger fra både utleiere og leietakere. Erfaring viser også at mange forsømmer viktige steg i leieforholdet fordi det er for tidkrevende og tungvint. Den nye Premium-tjenesten fra Hybel.no er første skritt mot et heldigitalt utleieforhold med løsninger og tjenester som forenkler de krevende leddene i en utleieprosess.    

Tryggere å være utleier og leietaker

– Dagens unge er vant til å være digitale og med disse tjenestene får de en vei inn på leiemarkedet på trygge premisser. OBOS bidrar i første omgang med integrert opprettelse av depositumskonto som blir gratis både for private og bedrifter. I tillegg tilbyr OBOS trygg betalingsoppfølging, forsikringsprodukter og inkassotjenester til alle Hybel Premium kunder, sier Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS. 

– Hybel Premium tilbyr effektive og fremtidsrettede løsninger både for utleier og leietaker. Raskere, enklere og tryggere måte å leie ut bolig på finner du ikke i Norge i dag - eller i Norden, for den saks skyld, forteller Christian Rasmussen, daglig leder og medeier i Hybel.no. – Sammen med OBOS tilbyr vi i tillegg integrerte bank-, forsikrings-, og betalingstjenester for kundene våre fra en svært profesjonell aktør med et godt merkenavn og som samtidig forvalter mer enn 220 000 boliger i Norge.

Hybel Premium ble tilgjengelig for utvalgte brukere i januar, men det er nå selskapet går ut og lanserer tjenesten til alle sine eksisterende og nye brukere.  

.

BOLIGMARKED/20. august 2018

Solid resultat tross redusert boligsalg

Resultat før skatt for OBOS-konsernet endte på 1 643 millioner kroner for første halvår, noe som er en økning på 288 millioner kroner fra i fjor. God drift i alle forretningsområder og flere ferdigstilte boliger bidrar til resultatveksten. I tillegg har det vært en god utvikling i verdien av konsernets investeringseiendommer. Les hele saken

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

Til toppen