Byggestart på Nye Kilen Brygge i Sandefjord
(Illustrasjon: AF Gruppen)

Byggestart på Nye Kilen Brygge i Sandefjord

Sentrumsnære leiligheter i vannkanten har blitt godt mottatt i markedet. Nå igangsetter Kilen Utbygging 2 byggingen av første byggetrinn med 55 leiligheter.

  • Bolig
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Oppdragsgiver er Kilen Utbygging 2 AS som eies av AF Gruppen og Miliarium Bolig. Det er Strøm Gundersen Vestfold som er kontrahert entreprenør og skal bygge til sammen ca 145 leiligheter med parkeringskjeller, samt et omfattende utomhusarbeid og brygge.

  Illustrasjon: AF Gruppen

-Det er mange som har latt seg friste av sentrumsnære leiligheter ved bryggekanten og vi er stolte av å kunne bestille byggearbeidene i et noe tregt marked. Vi har solgt over 60 % av første byggetrinn og ser meget optimistisk på videre salg og bygging. Leilighetene har vakker utsikt med rolige omgivelser i vannkanten, samtidig som det er fem minutters gange til Sandefjord sentrum med yrende kafeliv, kulturtilbud og hyggelige handlegater, sier eiendomsutvikler Marius Leiddal fra AF Eiendom.

De første beboerne kan forvente å flytte inn i sin leilighet i løpet av 1. kvartal 2020.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen