Mathis Grimstad, Daniel Siraj, Victoria Evensen og Anders Haugen fra hhv. Stor-Oslo Eiendom, OBOS, leder byutviklingskomitéen (AP) og Veidekke, tar første spadetak i boligprosjektet Frysjaparken.
Mathis Grimstad, Daniel Siraj, Victoria Evensen og Anders Haugen fra hhv. Stor-Oslo Eiendom, OBOS, leder byutviklingskomitéen (AP) og Veidekke, tar første spadetak i boligprosjektet Frysjaparken. (Foto: Bård Gundersen / Veidekke)

Byggestart for Frysjaparken

Veidekke bygger 370 nye leiligheter nær Nordmarka i Oslo. Byggingen av første byggetrinn i utbyggingen av Frysjaparken går i gang nå i disse dager med 154 leiligheter fordelt på 3 hus. Leilighetene er innflytningsklare fra fjerde kvartal 2019. Kontrakten ble signert juli 2017.

  • Bolig
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Frysjaparken er et kvalitetsprosjekt i flott beliggenhet mot Nordmarka. Gammel industri og næring transformeres til et nytt og moderne boområde. Det vil bli boliger, butikker, skoler, barnehage, ny infrastruktur og parkområder. Ferdig utbygget vil området romme 1500-2000 boliger og huse 4000 mennesker.

Stor interesse

Leilighetene i Frysjaparken består av 2- til 5-roms leiligheter med forhøyet standard. Beboere vil i tillegg få tilgang til smørebod og sykkelverksted for å på best mulig måte utnytte seg av naturen langs idylliske Akerselva og Nordmarka

– Det er stor interesse for boligprosjektet og siden salgsstart i april har vi solgt over halvparten av boligene i første byggetrinn. Starten på året har vært veldig bra, sier Jenny Nicoline Olsen, prosjektselger i OBOS.

Innovativ og industrialisert bygging

– Vi gleder oss til å komme i gang med byggingen på Frysja. Prosjektet er stort og ligger godt til rette for å bygge både effektivt og å kunne ta ut læringseffekter. Teamet til Veidekke er en videreføring av det teamet som har bygd Hagebyen og Portalen. Disse prosjektene har lyktes med innovative arbeidsprosesser og ny teknologi for å bygge raskere og billigere, og på Frysja skal vi bygge videre på denne arven. Vi skal på Frysja ta i bruk IOT-teknologi, augmented reality og robotisert prosessautomasjon for å bygge raskere, billigere og mer effektivt. Alt ligger til rette for å nå nye milepæler, sier Morten Barreth, prosjektleder i Veidekke.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen