Bygger tre nye innkvarteringsbygg

Bygger tre nye innkvarteringsbygg

Anthon B Nilsen Eiendom AS bygger nå tre nye innkvarteringsbygg på Lahaugmoen Næringspark. Nærheten til Oslo, park, natur og utsikt gjør at Lahaugmoen Næringspark har blitt et ettertraktet sted og som skreddersydd for pendlere i Oslo regionen.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Planleggingen av Lahaugmoen Næringspark startet allerede i 2005.  Anthon B Nilsen Eiendom AS bygger nå tre nye innkvarteringsbygg på Lahaugmoen Næringspark i Skedsmo kommune.

Skreddersydd for pendlere i Oslo regionen

Leiekontrakter for nybyggene er nå signert med Con form AS og Veflen Entreprenør AS.Hvert bygg inneholder 45 hybelrom, fellesrom og vaskerom.

Per i dag har Anthon B Nilsen Eiendom 359 hybler med eget bad og minikjøkken, hvor 224 av disse er i de opprinnelige byggene fra Forsvarets tid og 135 er i nyoppførte bygninger. Alle nybygg følger TEK10 og har energiklasse B.

Lahaugmoen Næringspark befester nå sin posisjon i pendlerbolig segmentet. Hyblene er moderne og av god kvalitet, skreddersydd for pendlere i Oslo regionen.

Byggene er tiltenkt å skal stå ferdige i slutten av året.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen