Bygger på en stolt historie

Bygger på en stolt historie

Veidekke Entreprenør har skrevet kontrakt med Osen 8 AS om bygging av Meierikvarteret, et kombinert næring- og leilighetsbygg på Leirvik i Stord kommune. Oppdraget skal utføres som en totalentreprise, og kontraktsummen er drøyt 140 millioner kroner ekskl. mva.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Meierikvarteret blir et kvartal med moderne og spennende arkitektur. Leilighetene, som varierer i størrelse fra 38 til 109 m2, får vindusflater utformet for å slippe inn mye lys og gi god utsikt, mens balkongene skal gi mest mulig utsyn og minst mulig innsyn. Prosjektet ligger sentralt og fint til i Leirvik, nær sjøen, handels- og servicetilbudet i sentrum og med kort vei til turområder i nærheten.

En utviklingsavtale som ble inngått høsten 2015

Bygget blir samlet på omlag 13.000 m2 og skal inneholde 46 leiligheter, cirka 2.200 m2 næringsareal (råbygg) og en underetasje med parkering. Bygget blir pelet til fjell, med bærende yttervegger av betongelementer, prefabrikkerte søyler og dragere samt dekker av hulldekkeelementer. Ytterfasade er i hovedsak prikkmeislet gjennomfarget betong.

Kontrakten er et resultat av en utviklingsavtale som ble inngått høsten 2015 mellom utbygger og Veidekke Entreprenør. Kontrakten skal gjennomføres som internt arbeidsfellesskap mellom Veidekke Entreprenør distrikt Haugesund og Block Berge Bygg AS på Klepp i Rogaland.

Byggearbeidene starter opp umiddelbart, og bygget skal stå ferdig i november 2018

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen