Bygger 87 leiligheter på Skedsmokorset
(Illustrasjon: AF Gruppen)

Bygger 87 leiligheter på Skedsmokorset

AF Gruppen har inngått avtale med Romerike Boligutvikling AS, et heleid datterselskap av BORI BBL, for bygging av boligprosjektet Husebyhagen på Skedsmokorset i Akershus.

  • Bolig
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Husebyhagen er et nytt boligprosjekt utviklet av Romerike Boligutvikling AS og ligger på Skedsmokorset i Akershus. Romerike Boligutvikling AS har utviklet prosjektet i samarbeid med Senior Norge, og retter seg spesielt mot boligkjøpere over 50. 

Avtalen gjelder to byggetrinn som omfatter oppføring av 87 leiligheter fordelt på syv bygg med underliggende kjeller. Prosjektet planlegges gjennomført som en totalentreprise og vil ha en anslått verdi på MNOK 234 mill. eksklusive mva. 

Planlagt byggestart er 3. kvartal 2018 med forventet ferdigstillelse i 3. kvartal 2020. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting. 

– Vi ser frem til å sette i gang arbeidene med dette flotte boligprosjektet. Romerike Boligutvikling AS er en ny kunde for AF Gruppen, og vi ser frem til et godt samarbeid i tiden som kommer, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen