Braathen Eiendom kjøper moderne logistikkbygg på Alnabru

Braathen Eiendom kjøper moderne logistikkbygg på Alnabru

Braathen Eiendom overtar en moderne kombinasjonseiendom på ca. 12.000 kvm som er leid ut på lange kontrakter til solide leietakere.

  • Juridisk
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

[factbox id="1"]

I dag er Jungheinrich, Grundfos og HM leietakere i bygget. Bygget er ferdigstilt i 2015, og har i tillegg til miljømessig effektive løsninger også et arkitektonisk spennende uttrykk. Bygget har en meget god beliggenhet ved Østre Aker Vei og nær terminalområdet på Alnabru.

– Det er naturlig for Braathen Eiendom å eie både Alf Bjerckes vei 28 og 30, for eiendommene er på mange måter praktisk å anse som én eiendom. Totalt er nær 60.000 kvm leid ut til ledende aktører i sine respektive bransjer. Eiendommene utgjør noe nytt innenfor kombinasjonssegmentet i Norge, og det er all grunn til å gi ros til ROM Eiendom og Aspelin Ramm som har utviklet begge eiendommene med høyeste grad av profesjonalitet, sier administrerende direktør i Braathen Eiendom, Leif Arne Røsnes.

– ROM Eiendom har i tett samarbeid med Aspelin Ramm over lang tid transformert området mellom Alnabruterminalen og Østre Aker vei fra jernbanerelatert eiendom til moderne kombinasjonseiendommer. Vi er glade for at kjøperne av bygget verdsetter kvalitetsbygg med miljømessig bærekraftige løsninger, sier utviklingsdirektør i ROM Eiendom, Morten Austestad.

BOLIGMARKED/20. august 2018

Solid resultat tross redusert boligsalg

Resultat før skatt for OBOS-konsernet endte på 1 643 millioner kroner for første halvår, noe som er en økning på 288 millioner kroner fra i fjor. God drift i alle forretningsområder og flere ferdigstilte boliger bidrar til resultatveksten. I tillegg har det vært en god utvikling i verdien av konsernets investeringseiendommer. Les hele saken

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

Til toppen