Braathen Eiendom kjøper moderne logistikkbygg på Alnabru

Braathen Eiendom kjøper moderne logistikkbygg på Alnabru

Braathen Eiendom overtar en moderne kombinasjonseiendom på ca. 12.000 kvm som er leid ut på lange kontrakter til solide leietakere.

  • Juridisk
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

[factbox id="1"]

I dag er Jungheinrich, Grundfos og HM leietakere i bygget. Bygget er ferdigstilt i 2015, og har i tillegg til miljømessig effektive løsninger også et arkitektonisk spennende uttrykk. Bygget har en meget god beliggenhet ved Østre Aker Vei og nær terminalområdet på Alnabru.

– Det er naturlig for Braathen Eiendom å eie både Alf Bjerckes vei 28 og 30, for eiendommene er på mange måter praktisk å anse som én eiendom. Totalt er nær 60.000 kvm leid ut til ledende aktører i sine respektive bransjer. Eiendommene utgjør noe nytt innenfor kombinasjonssegmentet i Norge, og det er all grunn til å gi ros til ROM Eiendom og Aspelin Ramm som har utviklet begge eiendommene med høyeste grad av profesjonalitet, sier administrerende direktør i Braathen Eiendom, Leif Arne Røsnes.

– ROM Eiendom har i tett samarbeid med Aspelin Ramm over lang tid transformert området mellom Alnabruterminalen og Østre Aker vei fra jernbanerelatert eiendom til moderne kombinasjonseiendommer. Vi er glade for at kjøperne av bygget verdsetter kvalitetsbygg med miljømessig bærekraftige løsninger, sier utviklingsdirektør i ROM Eiendom, Morten Austestad.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen