Bra miks av utstillere på årets Boligmesse i Fløyhallen

Bra miks av utstillere på årets Boligmesse i Fløyhallen

Prosjektleder Ronny Bjørnsen har jobbet i ett år for å fylle opp Fløyhallen i Tromsø med utstillere som de besøkende etterspør.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

- Det blir en veldig bra messe i Tromsø neste helg 6. - 8. november, og vi har fått med mange bedrifter som ikke har vært med tidligere, sier Bjørnsen.

[factbox id="1"]

Kjøkken, bad og utemiljø er alltid på topp fem på publikums ønskeliste, og både det og mer til er på plass i år. Når dørene åpner fredag 6. november kl. 12 står nesten 70 utstillere parat, og de tilbyr ekspertise på alt fra gulv, tak, madrasser og tapet til snøfresere, grillhytter, varmepumper og peisovner.

Rollen som Kirsten Giftekniv

- En vellykket Boligmesse er når publikum får masse inspirasjon, eksperthjelp og gode tilbud til hus, hytte og utemiljø, og utstillerne får valuta for innsatsen i form av godt salg og mange oppdrag i ukene og månedene som kommer, sier han.

Prosjektlederen er stolt av at Boligmessen bidrar til verdiskapning i lokalsamfunnet i de tyvetalls byene de besøker.

- Vi kommer inn som Kirsten Giftekniv! Vår rolle er å skape litt liv og røre og en møteplass for tilbud og etterspørsel. Gevinsten er jo når det blir en match, smiler Bjørnsen.

Han anbefaler alle messebesøkende å planlegge litt i forkant. - Se på boligmesse.no for å få oversikt over program, tilbud og utstillere, ta med plantegninger for ekstra presis hjelp, og sett av noen timer så du rekker det du kommer for, oppfordrer Bjørnsen.

Tiltrekkes av tilgjengeligheten

Høstsesongen har vært veldig god for arrangøren så langt, med besøksrekord i både Bergen, Oslo, Ålesund og Skien, og mange flotte utstillere. Folk liker at mange tilbydere er tilgjengelige på ett sted:

Man kan få utrolig mye informasjon og eksperthjelp

- For de som har prosjekter hjemme eller på hytta er messen en inspirasjonskilde, og man kan få utrolig mye informasjon og eksperthjelp på bare noen timer. Begrepet «messekupp» er dessuten velkjent og ikke minst forventet blant publikum.

- Her blir det gode tilbud man ikke finner andre steder. Når man kan gå fra stand til stand og høste inn gode priser, kan det være mye å spare av både tid og penger på å ta seg en tur, frister prosjektlederen.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen