Helgens Boligmesse er en av 19 boligmesser i 2018. Arrangøren har opplevd økt kjennskap og mer besøk de siste fire årene.
Helgens Boligmesse er en av 19 boligmesser i 2018. Arrangøren har opplevd økt kjennskap og mer besøk de siste fire årene. (Foto: Bård Gundersen)

Boligmesse i Stavanger: – Interessen er større enn noen gang

6.-8. april blir det Boligmesse i Stavanger, og ifølge prosjektleder Rudi Rørstad fra arrangøren Compass Fairs AS, er det lenge siden entusiasmen blant utstillerne har vært så stor som i år.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

– Interessen for å delta på Boligmesse i Stavanger er større enn noen gang, og ut ifra entusiasmen utstillerne viser, vil jeg våge å gå så langt som å friskmelde boligmarkedet i Rogaland, sier Rørstad, som sammen med Ronny Bjørnsen er prosjektleder for messen som arrangeres 6.-8. april i Sørmarka Arena.

– Selv om noen bedrifter innenfor boligbransjen har måttet gi tapt under oljekrisa, kan det se ut som om mange har kommet enda sterkere ut i andre enden, og nye selskaper har blitt etablert, sier Rørstad.

Han ser svært positivt på Boligmessens funksjon i Rogaland, og forteller at publikum i år vil møte over 300 fagfolk fordelt på nesten 120 stands under messen i Sørmarka Arena.

– Her har vi samlet noe for de aller fleste under ett tak, enten du skal bygge nytt, pusse opp eller bare ønsker litt inspirasjon. Messen er også en unik mulighet for en prat med ekspertene ansikt til ansikt.

Spennende konkurranser

I tillegg til inspirerende utstillere rundt i hele hallen, kan man både lørdag og søndag møte Otto Robsahm, kjent fra TV-programmet «Sinnasnekker’n». Han skal holde foredrag der han deler av sin kunnskap, i tillegg til å lede morsomme aktiviteter på scenen.

Lørdag og søndag blir det morsomme aktiviteter på scenen, blant annet skal messens handygirl kåres. Foto: Boligmesse

– Otto skal blant annet kåre messens Handygirl og Handyman, og det er alltid spennende å se hvem som løser utfordringene han kommer med på best mulig måte, sier Rørstad.

Handygirl-konkurransen går av stabelen lørdag klokka 15.00, mens mennene skal i aksjon til samme tid søndag.

Vinn premier for 100.000 kroner

Gjennom hele helgen er det også mulig å registrere seg i messekonkurransen, og nytt av året er at det trekkes en vinner på hver messe.

– Trekningen skjer søndag klokka 16.30, da finner vi ut hvem som stikker av med ulike Samsung-produkter til en totalverdi på 50.000 kroner. Like etterpå blir det ballongslipp med premier for nesten 50.000 kroner, frister prosjektlederen, som minner om at barneparken er åpen hele helgen.

– Her blir det arrangert morsomme aktiviteter for barna mens foreldrene blir inspirert. Dermed er messen et sted hvor hele familien kan nyte noen hyggelige timer i løpet av helgen, smiler Rørstad.

BOLIGMARKED/20. august 2018

Solid resultat tross redusert boligsalg

Resultat før skatt for OBOS-konsernet endte på 1 643 millioner kroner for første halvår, noe som er en økning på 288 millioner kroner fra i fjor. God drift i alle forretningsområder og flere ferdigstilte boliger bidrar til resultatveksten. I tillegg har det vært en god utvikling i verdien av konsernets investeringseiendommer. Les hele saken

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

Til toppen