Berte Kanutte soler seg

Berte Kanutte soler seg

Statsbygg har nå åpnet Møre og Romsdals største solcelleanlegg. Det er taket på Berte Kanutte-huset ved Høgskulen i Volda, som er blitt dekt av et 1000 kvadratmeter stort solcellepanel.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Solcelleanlegget ble offisielt åpnet av landbruks- og matminister Jon Georg Dale. Anlegget består av totalt 570 solceller som vil produsere om lag 100 000 kilowatt timer strøm i året.

Inngått en «Grønn tilleggsavtale» til leieavtalen

Studentene utfordret Høgskulen i Volda på å bli mer miljøbevisst. Høgskulen og Statsbygg har derfor inngått en «Grønn tilleggsavtale» til leieavtalen. Denne avtalen gjorde det mulig å finansiere solcelleanlegget som vil produsere strøm i mange år framover.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen