Bane NOR Eiendom kjøper næringseiendom ved Lillestrøm stasjon
(Foto: NEWSEC)

Bane NOR Eiendom kjøper næringseiendom ved Lillestrøm stasjon

Bane NOR Eiendom AS har kjøpt næringseiendom i Stillverksveien 1-9. Næringsbygget som ligger rett ved Lillestrøm stasjon, består av 5.300 m2 butikk-, kontor- og treningslokaler.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Selger er Aberdeen Eiendomsfond Norge. En andel på 15 prosent av næringsbygget eies av Landrø AS. Stillverksveien 1-9 ble ferdigstilt i 2004. De største leietakerne er aktører innen handels-, kontor- og treningsvirksomhet.

– Vi er meget fornøyd med å få Stillverksveien 1-9 inn i vår portefølje. Eiendommen genererer en god, fast leieinntekt og er meget sentralt plassert ved Lillestrøm stasjon. Lillestrøm stasjon er et sentralt kollektivknutepunkt og dermed et strategisk viktig sted for oss å eie eiendom, sier regionleder Stasjoner Jonn Eggerud i Bane NOR Eiendom.

  Foto: NEWSEC

-Vi skal tilrettelegge for handel, service, arbeidsplasser og boliger ved knutepunkt og gjennom vår virksomhet bidra til at flere bruker toget. I dette lyset er vi godt fornøyd med den eksisterende virksomheten i Stillverksveien 1-9, sier Eggerud.

Bane NOR Eiendom har ingen konkrete planer om å gjøre endringer i bygget.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen