Bærekraftig bygg: rigget for fremtiden
(Foto: Øyvind Haug)

Bærekraftig bygg: rigget for fremtiden

Securitas har flyttet inn i Bøkkerveien 5 på HasleLinje. – Her er Securitas rigget for fremtiden. Beliggenheten er perfekt, sier administrerende direktør Martin Holmen.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

–Vårt utrykningsapparat i form av vektere og kjøretøy er stort, og da er beliggenhet alfa og omega. Hasle er sentrumsnært, likevel litt utenfor sentrumskjernen, slik at vi ikke trenger å belaste infrastruktur i sentrum mer enn nødvendig. Her har vi god plass til bilparken vår. At Höegh Eiendom har utviklet bygget etter våre behov har også vært viktig, sier Holmen.

Samler troppene

– Å samle operasjonssentral og teknikkavdeling under samme tak er positivt for samarbeidet internt, og kommer kundene til gode. Operasjonssentralen vil bidra til at Securitas nå går fra en reaktiv måte å tenke sikkerhet på til å være proaktiv og forutsigbar. Lokalene er dessuten store nok til at Securitas kan vokse i årene som kommer, sier Holmen.

Martin Holmen (t.v), adm. direktør i Securitas og adm. direktør i Höegh Eiendom, Eirik Thrygg takker alle parter og kan fortelle om en meget god byggeprosess. Foto: Höegh Eiendom

AF Bygg Oslo har hatt totalentreprise på bygget, og tre år er gått siden Securitas skrev under på leiekontrakt. Securitas leier 9 000 av byggets totalareal på 15 000 m2, og er svært fornøyd med samarbeidet med Höegh Eiendom. Martin Holmen opplever Höegh som en profesjonell aktør, som har lagt til rette for et positivt samarbeid fra start til mål.

Bærekraftig bygg

Bygget tilfredsstiller energiklasse A, og får status som passivhus. Det klassifiseres som Very Good etter BREEAM NOR. Miljøprofilen på Securitas’ nye hovedkontor med blant annet 30 ladestasjoner for el-biler, er viktig i forhold til selskapets miljøstrategi. At kollektiv transport har et ekstremt bra tilbud i området, betyr også mye for de ansatte, ifølge Martin Holmen.

Den nye resepsjonen. Foto: Dmitry Tkachenko

– Vi er glade for at Securitas flytter inn på HasleLinje. De blir en viktig aktør i en spennende bydel med god miks av næring, handel og bolig. Samarbeidet har gått på skinner hele veien, både med Securitas og AF Bygg Oslo. Bygget sto ferdig i god tid, alarmsentralen i bygget ble godkjent uten avvik, og bygget fremstår nå som et bygg med mange flotte detaljer eksteriør- og interiørmessig, sier prosjektleder Erik Ryttervoll Kvamshagen i Höegh Eiendom.

Forbilledlig prosess

Christian Geelmuyden, utleiesjef for HasleLinje, sier at prosessen med Securitas og deres rådgivere har vært preget av vennlighet og konstruktive løsninger:

– Forbilledlig er nok et riktig begrep å benytte. Vi har hatt et tett og godt samarbeid, og spilt hverandre gode. Nå gleder jeg meg til å vise dette flotte bygget til potensielle naboer av Securitas, da byggets toppetasjer, 3200 m2 i 7. og 8. etasje, står ledig, avslutter den entusiastiske utleiesjefen.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen