Avtale signert for boligprosjekt i Bærum
(Foto: OBOS)

Avtale signert for boligprosjekt i Bærum

Bjørnegårdsvingen ANS, som er et samarbeidsselskap mellom OBOS Nye Hjem AS og Eiendomsspar AS, har nå signert en avtale med Vedal Entreprenør AS på 386 millioner kroner. Avtalen omfatter bygging av 125 leiligheter i prosjektet Bjørnegårdsvingen i Sandvika.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Vedal har sammen med Bjørnegårdsvingen ANS vært sentral i planleggingsarbeidet. Det er derfor en stor milepæl for prosjektet når totalentreprisekontrakten nå signeres.

– Nå jobber vi hardt for å kunne legge ut første trinn for salg til høsten. Prosjektet består av leiligheter med gode kvaliteter der det er lagt stor vekt på utearealer, romslige balkonger og materialer av god kvalitet. Prosjektet ligger sentralt til ved Sandvikselva. Vi er stolte av prosjektet og tror dette blir et godt sted å bo for alle som ønsker nærhet til natur og Sandvika sentrum med alt det har å by på, sier prosjektsjef Jan Fagerheim i OBOS Nye Hjem AS.

Boliger i hjertet av Sandvika

Boligprosjektet er i gangavstand til Kalvøya og med kort vei til Vestmarka. I tillegg til boliger kommer det også en barnehage med plass til 80-90 barn. 

Vedal fremhever det gode samarbeidet mellom OBOS og Eiendomsspar i planleggingsfasen.

– Begge selskapene er profesjonelle aktører som tenker langsiktig, noe vi i Vedal mener er en viktig forutsetning for et vellykket prosjekt. Etter en god utviklingsfase ser vi frem til å komme i gang med gjennomføringen av prosjektet, sier prosjektsjef Anders Palm i Vedal.

Byggearbeidene antas å starte opp i løpet av første halvår av 2019, og innflytting er planlagt i første halvdel av 2021.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen