Avinor planlegger salg av hotelleiendom på Gardermoen

Avinor planlegger salg av hotelleiendom på Gardermoen

Som et ledd i finansieringen av Avinors utbygginger ved norske lufthavner har Avinor besluttet å legge eiendommen som huser Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen ut for salg. Avinors to største utbyggingsprosjekter er terminalutvidelsene ved Oslo Lufthavn, Gardermoen og Bergen Lufthavn, Flesland. Begge skal stå ferdig i 2017. Eiendommen er utleid på langsiktig kontrakt til Rezidor Hotels Norway og et salg vil ikke påvirke hotelldriften.

  • FDV
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

«Vi har eid eiendommen siden vi oppførte hotellet i 1998, og det har vært en god og lønnsom investering for Avinor. Verdiutviklingen på eiendommen innebærer at et salg vil gi et viktig bidrag til finansieringen av konsernets omfattende investeringer», uttaler Avinors konsernsjef Dag Falk-Petersen.

Avinor har engasjert eiendomsmeglerselskapet Heilo Eiendom AS som sin rådgiver i forbindelse med salget.

«Vi gleder oss til å igangsette prosessen med salg av en av de flotteste og beste hotelleiendommene i Norge. Det er sjelden hotelleiendommer av dette kaliber kommer i markedet og vi håper og tror på stor interesse fra investorer» uttaler Trond Sejersted Bødtker i Heilo Eiendom.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen