Avinor planlegger salg av hotelleiendom på Gardermoen

Avinor planlegger salg av hotelleiendom på Gardermoen

Som et ledd i finansieringen av Avinors utbygginger ved norske lufthavner har Avinor besluttet å legge eiendommen som huser Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen ut for salg. Avinors to største utbyggingsprosjekter er terminalutvidelsene ved Oslo Lufthavn, Gardermoen og Bergen Lufthavn, Flesland. Begge skal stå ferdig i 2017. Eiendommen er utleid på langsiktig kontrakt til Rezidor Hotels Norway og et salg vil ikke påvirke hotelldriften.

  • FDV
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

«Vi har eid eiendommen siden vi oppførte hotellet i 1998, og det har vært en god og lønnsom investering for Avinor. Verdiutviklingen på eiendommen innebærer at et salg vil gi et viktig bidrag til finansieringen av konsernets omfattende investeringer», uttaler Avinors konsernsjef Dag Falk-Petersen.

Avinor har engasjert eiendomsmeglerselskapet Heilo Eiendom AS som sin rådgiver i forbindelse med salget.

«Vi gleder oss til å igangsette prosessen med salg av en av de flotteste og beste hotelleiendommene i Norge. Det er sjelden hotelleiendommer av dette kaliber kommer i markedet og vi håper og tror på stor interesse fra investorer» uttaler Trond Sejersted Bødtker i Heilo Eiendom.

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

EIENDOM/ 3. august 2018

Profier kjøper boligprosjekt av Det Norske Veritas

Det Norske Veritas Eiendom AS har i nærmere 15 år jobbet med reguleringen av et leilighetsprosjekt på sin eiendom på Høvik med en fantastisk beliggenhet rett på oversiden av Veritas-senteret. Nå er prosjektet solgt til boligutvikleren Profier. Kjøpet omfatter omtrent 10 mål som kan utvikles til ca. 55 leiligheter. Med kjøpet følger flere påstående vernede eiendommer fra Høvik Verk perioden, blant annet en 8 mannsbolig, to sveitservillaer og en tidligere turnhall. Les hele saken

Til toppen