Assemblin har signert kontrakt for nytt hotell

Assemblin har signert kontrakt for nytt hotell

Assemblin har signert kontrakt med Skanska Eiendomsutvikling om rørarbeidene i det nye leilighetshotellet i Lakkegata 3 i Oslo. Kontrakten har en verdi på ca. 12 millioner kroner.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

- Kontrakten er en totalentreprise på rørarbeidene og omfatter montering av 135 prefabrikkerte bad, 15 plassbygde bad og alt av sprinkler og kjøling i byggets syv etasjer. Rivearbeidene er ferdige, og vi starter montering i midten av august. Hotellet skal etter planen stå ferdig sommeren 2018, sier prosjektleder Vidar Krogstad i Assemblin Rør Prosjekt Oslo.

Så potensial til å utvikle ny virksomhet i bygget

Skanska Eiendomsutvikling kjøpte eiendommen i Lakkegata i fjor høst og inngikk samtidig en 13 års leieavtale med den finske leilighetshotell-aktøren Forenom. Fram til i dag har eiendommen vært et rent kontorbygg for blant annet Norges ingeniør- og teknologiorganisasjon (NITO). Skanska så imidlertid potensial til å utvikle ny virksomhet i bygget.

- Lakkegata 3 ligger i et område i utvikling, med flere aktører som ser verdien av å være her. Beliggenheten er sentral, og vi tror at en utvikling av denne eiendommen vil være positivt for området rundt, sier Vidar Stokkeland, direktør for næringsutvikling i Skanska Eiendomsutvikling.

BOLIGMARKED/20. august 2018

Solid resultat tross redusert boligsalg

Resultat før skatt for OBOS-konsernet endte på 1 643 millioner kroner for første halvår, noe som er en økning på 288 millioner kroner fra i fjor. God drift i alle forretningsområder og flere ferdigstilte boliger bidrar til resultatveksten. I tillegg har det vært en god utvikling i verdien av konsernets investeringseiendommer. Les hele saken

NÆRINGSBYGG/14. august 2018

Bygger stort næringsbygg i København

Veidekkes danske datterselskap Hoffmann A/S har inngått kontrakt med KLP Ejendomme A/S om å oppføre et nytt kontorbygg i København. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag én milliard danske kroner. Dette er Hoffmanns største enkeltprosjekt noensinne hva gjelder både kontraktsum og antall kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdigstilt i 2021. Les hele saken

Til toppen