Assemblin har signert kontrakt for nytt hotell

Assemblin har signert kontrakt for nytt hotell

Assemblin har signert kontrakt med Skanska Eiendomsutvikling om rørarbeidene i det nye leilighetshotellet i Lakkegata 3 i Oslo. Kontrakten har en verdi på ca. 12 millioner kroner.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

- Kontrakten er en totalentreprise på rørarbeidene og omfatter montering av 135 prefabrikkerte bad, 15 plassbygde bad og alt av sprinkler og kjøling i byggets syv etasjer. Rivearbeidene er ferdige, og vi starter montering i midten av august. Hotellet skal etter planen stå ferdig sommeren 2018, sier prosjektleder Vidar Krogstad i Assemblin Rør Prosjekt Oslo.

Så potensial til å utvikle ny virksomhet i bygget

Skanska Eiendomsutvikling kjøpte eiendommen i Lakkegata i fjor høst og inngikk samtidig en 13 års leieavtale med den finske leilighetshotell-aktøren Forenom. Fram til i dag har eiendommen vært et rent kontorbygg for blant annet Norges ingeniør- og teknologiorganisasjon (NITO). Skanska så imidlertid potensial til å utvikle ny virksomhet i bygget.

- Lakkegata 3 ligger i et område i utvikling, med flere aktører som ser verdien av å være her. Beliggenheten er sentral, og vi tror at en utvikling av denne eiendommen vil være positivt for området rundt, sier Vidar Stokkeland, direktør for næringsutvikling i Skanska Eiendomsutvikling.

LOVGIVNING/18. mai 2018

Omfattende Airbnb og hotelldrift i sameier forbys - strengere regler for investorkjøp

Regjeringen la frem forslag om flere endringer i eierseksjonsloven og borettslagsloven 12. mai. Det foreslås blant annet klare regler om Airbnb og leilighetshoteller samt innskjerping av ervervsbegrensingen. Forslaget mangler imidlertid regler om hyblifisering. Les hele saken

BOLIGPRISER/11. mai 2018

Nye leiligheter kan bli 60.000 dyrere - ber Mæland gripe inn

Boligprisene øker og en ny leilighet kan bli 60.000 kroner dyrere grunnet nytt forslag. Det skriver EFO i sitt høringssvar til DiBK, hvor de går hardt ut mot forslaget om å endre energiforsyningskravene for bygg over 1000m2. Nå må boligminister Monica Mæland gripe inn, krever EFO. Mæland kan stoppe forslaget og hindre økningen i boligprisene, sier næringspolitisk direktør i EFO, Per Øyvind Voie. Les hele saken

Til toppen