Assemblin har signert kontrakt for nytt hotell

Assemblin har signert kontrakt for nytt hotell

Assemblin har signert kontrakt med Skanska Eiendomsutvikling om rørarbeidene i det nye leilighetshotellet i Lakkegata 3 i Oslo. Kontrakten har en verdi på ca. 12 millioner kroner.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

- Kontrakten er en totalentreprise på rørarbeidene og omfatter montering av 135 prefabrikkerte bad, 15 plassbygde bad og alt av sprinkler og kjøling i byggets syv etasjer. Rivearbeidene er ferdige, og vi starter montering i midten av august. Hotellet skal etter planen stå ferdig sommeren 2018, sier prosjektleder Vidar Krogstad i Assemblin Rør Prosjekt Oslo.

Så potensial til å utvikle ny virksomhet i bygget

Skanska Eiendomsutvikling kjøpte eiendommen i Lakkegata i fjor høst og inngikk samtidig en 13 års leieavtale med den finske leilighetshotell-aktøren Forenom. Fram til i dag har eiendommen vært et rent kontorbygg for blant annet Norges ingeniør- og teknologiorganisasjon (NITO). Skanska så imidlertid potensial til å utvikle ny virksomhet i bygget.

- Lakkegata 3 ligger i et område i utvikling, med flere aktører som ser verdien av å være her. Beliggenheten er sentral, og vi tror at en utvikling av denne eiendommen vil være positivt for området rundt, sier Vidar Stokkeland, direktør for næringsutvikling i Skanska Eiendomsutvikling.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen