Årets prisvinnere 2017 offentligjort under Eiendomsuka

Årets prisvinnere 2017 offentligjort under Eiendomsuka

Eiendomsuka med 20 ulike kurs og 520 kursdeltakere marker denne uken Senter for eiendomsfags 20års-jubileum. Under Eiendomsukas første dag ble også prisene for Beste kompetansebygger, Årets beste student og Årets beste foreleser delt ut.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Mandag 4. september 2017 presenterte Senter for eiendomsfag årets prisvinnere.
Prisutdelingen falt sammen med en markering av 20 års-jubileet til Senter for eiendomsfag. Jubileet markeres med en uke hvor 520 ansatte og leder i eiendomsbransjen deltar på ett eller flere av 20 kurs med ulike eiendomstemaer.

Imponerende og nyttige kombinasjoner

Årets kompetansebygger 2017 gikk til en ansatt i Sartor Holding, Lars-Petter Einarsen, som i de siste årene har tatt eksamen i et stort antall deltidsstudiemoduler hos Senter for eiendomsfag. Han har bygget opp den mest overbevisende eiendomsfaglige kompetansen både hva angår bredde og dybde.

- Imponerende og nyttige kombinasjoner som både dekker administrativ og teknisk eiendomsforvaltning, prosjektledelse samt byggherrearbeid, uttalte Øystein R. Kristoffersen, styreleder i Senter for eiendomsfag under prisutdelingen.

Mottok prisen også i 2015

Prisen for Årets beste foreleser 2017 ble tildelt Trond Ingebrigtsen fra PwC. Ingebrigtsen har vært foreleser og gjesteforedragsholder i en årrekke innen en rekke studiemoduler og også kurs knyttet til både eiendomsforvaltning og eiendomsutvikling. Dette med temaet MVA. Han har alltid fått fantastiske tilbakemeldinger fra studentene, både hva gjelder evne til formidling og faglig dyktighet. Noe som resulterte i at Ingebrigtsen også i 2015 mottok prisen. Nå har han toppet seg selv og øvrige forelesere atter en gang, og var den fortjente vinneren også av 2017-prisen.

Oppnådd det beste karaktersnitt

Vinner av Årets beste student 2017 var Harald Magnus Simonsen.

- Denne prisen var vel fortjent, sa Øystein R. Kristoffersen, styreleder i Senter for eiendomsfag.

Han berømmet også Aaberg Eiendom som har gitt Simonsen mulighet til å følge deltidsstudier hos Senter for eiendomsfag. For å være kandidat til Årets beste student 2017 måtte personen de siste par årene ha tatt eksamen i minst fire deltidsstudiemoduler hos Senter for eiendomsfag. Videre måtte personen ha oppnådd det beste karaktersnitt av samtlige studenter i samme periode.

MILJØBYGG/22. mai 2018

Skal bygge Lillestrøms mest miljøvennlige boligprosjekt

Skanska har høye miljøambisjoner for boligprosjektet Aveny Vest, og prosjektet skal sertifiseres etter BREEAM-NOR. Prosjektet vil bestå av 176 selveierleiligheter fordelt på tre selvstendige bygg med svært god beliggenhet i hjertet av Lillestrøm. Les hele saken

Til toppen