Annonsere

Value Publishing  er et ledende mediehus innenfor formidling av målgruppespesifikke og markedsrettede redaksjonelle produkter innenfor en rekke ulike formater.

Vi bestreber oss alltid på å ligge i markedets øverste sjikt når det kommer til design og redaksjonell form. Gjennom våre magasiner og nettsider, har vi betjent tilbydere og marked med den informasjonen som trengs for å lykkes i et konkurranseutsatt marked.

Ved å gi våre annonsører skreddersydde, innsiktsfulle og dype rammer for annonser og budskap har vi åpnet mange potensielle kunders øyne. Gjennom formidling av tips, råd og forretningskritisk informasjon på ulike plan, har vi vekket interesse, skapt innsikt og en varig merverdi for våre kunder spesielt og de respektive markedene generelt.

Priser for bannerannonsering

  Antall annonsører Pr måned
    Brutto
Toppbanner 5 14000
Skyskraper 1 6 12000
Skyskraper 2 6 12000
Artikkelbanner 8 9000
Artikkelboks liten 8 6000
Forside boks 8 9000
Forside Banner(nede) 8 10000

Kontakt

Ønsker du mer informasjon om annonsering i magasinet Eiendomsforvaltning og på våre nettsider, ta kontakt med annonse@eiendomsforvalt.no.

Tips redaksjonen

Har du tips, pressemeldinger eller andre relevant innspill lta kontakt med redaksjonen@eiendomsforvalt.no

BOLIGMARKED/12. juli 2018

Stigende boligpriser og høy aktivitet

Etter et svakt 2017 har boligmarkedet igjen tatt fart og vist en sterk utvikling gjennom første halvår 2018. Prisene har vært stigende - mest der de falt mest i fjor, og omsetningen har vært rekordhøy mange steder i landet. Vi tror at det aktive markedet vil vedvare i andre halvår, sier administrerende direktør Johan J. Laugen. Noe lavere prisvekst må man forvente som normalt for høsten, men vi har ingen tro på dommedagsprofetiene som det har vært mange av den senere tid. Les hele saken

Til toppen