Anders Olstad ny CFO i Entra ASA

Anders Olstad ny CFO i Entra ASA

Entra har ansatt Anders Olstad (47) som CFO. Han går dermed inn i stillingen som Arve Regland hadde inntil han tidligere i år ble administrerende direktør i selskapet.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Bred erfaring

- Jeg er svært fornøyd med at Anders Olstad har takket ja til stillingen som CFO i Entra. Han har bred erfaring fra tilsvarende roller i næringslivet og vil bli en viktig bidragsyter i selskapets videre utvikling, sier Entras administrerende direktør Arve Regland.

Anders Olstad har en MBA fra INSEAD og en bachelor fra Sjøkrigsskolen. Han arbeider i dag som konsulent og har tidligere blant annet vært CFO i Helly Hansen, Hurtigruten og Lindorff.

- Entra er et spennende og solid selskap som jeg lenge har fulgt med på. Jeg er veldig glad for denne muligheten og gleder meg til å ta fatt på jobben som CFO, sier Anders Olstad.

Olstad vil tiltre sin nye stilling senest 15. oktober 2015.

EIENDOMSFORVALTNING/15. juni 2018

Nødvendig taktskifte for eiendomsforvaltningen

Eiendomsnæringen representerer store verdier, og en rekke investorer har hatt en eventyrlig reise gjennom løpende avkastninger og verdijusteringer. Forvaltning av eiendommer har imidlertid fremstått uten strategiske visjoner, med fokus på daglig og teknisk drift. Denne tiden er nå over. Les hele saken

Til toppen