Anders Olstad ny CFO i Entra ASA

Anders Olstad ny CFO i Entra ASA

Entra har ansatt Anders Olstad (47) som CFO. Han går dermed inn i stillingen som Arve Regland hadde inntil han tidligere i år ble administrerende direktør i selskapet.

Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

Bred erfaring

- Jeg er svært fornøyd med at Anders Olstad har takket ja til stillingen som CFO i Entra. Han har bred erfaring fra tilsvarende roller i næringslivet og vil bli en viktig bidragsyter i selskapets videre utvikling, sier Entras administrerende direktør Arve Regland.

Anders Olstad har en MBA fra INSEAD og en bachelor fra Sjøkrigsskolen. Han arbeider i dag som konsulent og har tidligere blant annet vært CFO i Helly Hansen, Hurtigruten og Lindorff.

- Entra er et spennende og solid selskap som jeg lenge har fulgt med på. Jeg er veldig glad for denne muligheten og gleder meg til å ta fatt på jobben som CFO, sier Anders Olstad.

Olstad vil tiltre sin nye stilling senest 15. oktober 2015.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen