AF Gruppen selger næringsbygg i Gøteborg

AF Gruppen selger næringsbygg i Gøteborg

AFG Invest 5 AS har i dag inngått avtale om salg av AF Fastighet 1380 AB og dets underliggende eiendom Göteborg Brämaregården 79:1 (Glasiären).

  • Juridisk
Motta nyhetsbrev fra Eiendomsforvaltning

AF Gruppen Norge AS eier 1/3 av AFG Invest 5 AS. Øvrige deltakende i investorgruppen er EKO Eiendom 1 AS (1/3) og Brødrene Jensen AS (1/3)

Glasiären er et nyoppført næringsbygg i Gøteborg med et utleiebart areal på ca. 12.400 kvm fordelt på fem etasjer med kontor, handel og treningssenter samt kjeller med parkering. Bygget er 100% utleid på lange kontrakter og med overvekt av offentlige leietakere. Eiendommen er verdsatt til MSEK 500.

Glasiären er oppført som totalentreprise av AF Bygg Göteborg og bygget etter prinsippene for Miljöbyggnad Silver med høye krav til energieffektivitet og holdbarhet. Bygget har fått en særegen arkitektonisk utforming og er sentralt plassert i nye Kvillebäcken, som er ett av fremtidens nav i det nye Gøteborg. På nabotomtene nærmer det seg ferdigstillelse for utbygging av totalt 2.000 leiligheter.

-Vi er stolte av å ha utviklet og bygget et flott signalbygg i et spennende område av Gøteborg sammen med våre samarbeidspartnere, og registrerer at interessen for dette bygget i salgsfasen har vært høy, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

NÆRINGSBYGG/ 3. oktober 2018

Byggestart i 2019 for Økernsenteret

Det har vært skrevet og sagt mye om det nye Økernsenteret, det har vært diskutert og vraket forskjellige navn, og mye annet. Slik sett skiller det seg ikke mye fra andre store byggeprosjekter i Oslo. Men nå begynner det å bli alvor. Byggestart blir 2019. Les hele saken

BOLIGMARKED/ 1. oktober 2018

Nye boligannonser på FINN.no i dag

Boligannonsene på FINN blir endret etter anbefaling fra Eiendom Norge i samråd med Forbrukertilsynet og FINN. Ifølge Johan Fredrik Høvås, salgsdirektør for FINN eiendom, og Christian Vammervold Dreyer, administrerende direktør i Eiendom Norge, er målet at den nye annonsen skal gjøre det enklere for boligkjøper å innhente all tilgjengelig informasjon om boligen. Les hele saken

Til toppen